Just Games, onderdeel van Just Media Group, maakte onlangs bekend dat zij in samenwerking met RTL en  EndemolShine het All You Need Is Love bordspel lanceert. In het bordspel, dat geïnspireerd is op het gevierde RTL 4 -programma All You Need Is Love, ontdekken spelers hoe goed zij elkaar kennen door middel van persoonlijke vragen. Wie als eerste een plek in het midden van het bordspel verdient wint! Het All You Need Is Love bordspel wordt in het najaar van 2018 verwacht.

      All You Need Is Love.jpgHet RTL 4-programma All You Need Is Love, geproduceerd door Endemol Shine en uitgezonden door RTL, is na meer dan 25 jaar nog steeds ongekend populair. Boegbeeld Robert ten Brink wist in 2016 een record aantal kijkers te ontroeren. Meer dan 3 miljoen kijkers  stemden af op de jaarlijkse kerstspecial. Vanaf het najaar 2018 kunnen Nederlanders die geen genoeg kunnen krijgen van het programma op ieder gewenst moment de liefde vieren met het All You Need Is Love bordspel. Alle herkenbare elementen van het programma komen terug, zoals de iconische hartjes en de All You Need Is Love caravan.

Wij zijn erg trots op de samenwerking met RTL en Endemol Shine voor de lancering van het officiële All You Need Is Love bordspel. Het is prachtig om zo’n sterk en gevierd format, dat al jarenlang mensen weet te raken, uit te brengen als bordspel en de spelers dichter tot elkaar te brengen. We hebben alle vertrouwen dat het grote publiek dit mooie bordspel in haar hart zal sluiten,’’ aldus René Knip van Just Games.

Leeftijd: 12+ jaar
Spelers: 3-6 spelers
Speelduur: ± 45 minuten
Consumentenadviesprijs: € 29,95
Release: najaar 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.