Webshop Woensdag is een nieuwe rubriek op KiDDoWz.net. Vanaf nu deel ik iedere week één van mijn favoriete online shops met jullie. Ook laat ik jullie een aantal producten zien, die in de betreffende shop verkrijgbaar zijn. Vandaag is het de beurt aan Hola BB een ontzettend toffe conceptstore!

Over Hola BB
Olivia, eigenaresse van Hola BB, is na de geboorte van “little munchkin” Bo deze toffe conceptstore begonnen. Er wordt in de shop niets verkocht dat Olivia niet leuk vindt. Je zult er ook geen geijkte producten tegenkomen. Over de gehele inkoop is goed nagedacht! Ben je op zoek naar een leuk cadeautje, dan slaag je hier zeker weten!

#1 Raspberry Republic Space Explorers romper
Deze fijne pyjama (of noem het een playsuit/onesie/huispak) is de absolute favoriet van Kian…en van mij! Hij vindt het heerlijk om erin rond te wandelen! De stof is ontzettend soepel, waardoor hij zich dus prima kan bewegen. Met grote regelmaat slaapt hij er ook in, want de stof zit lekker warm. Je kunt het pak aan en uittrekken door middel van een rits. Dante noemt het trouwens een astronautenpak, omdat er natuurlijk heel veel astronautjes op staan. Het pakje is prijzig, maar hij is het zeker waard. Blijft ook ontzettend mooi in de was!

#2 Mama Bear necklace
Ik hou persoonlijk van subtiele kettingen. Het hoeft van mij allemaal niet zo overdreven! Deze mooie ketting van Mama Bear past dan ook helemaal in mijn straatje. Ik koos voor rosé-goud, omdat ik deze kleur prima kan, tijdens alle seizoenen, dus ook bij een hele hoop verschillende kleuren kleding. Ik krijg de ketting zelf niet zo mooi op de foto, vandaar dat ik de afbeelding gebruik van Hola BB. Leuk om te geven aan iemand, of om te krijgen!

#3 Playpa Jungle + stickers
8 meter kleurplaat, kun je het je voorstellen?! Je kunt hem ophangen, op de deur plakken, of gewoon op de grond. Dante is helemaal fan van zijn nieuwe Playpa Jungle kleurplaat en vermaakt zich er al uren mee! De bijbehorende stickers maken het geheel helemaal af. Ik vind dit persoonlijk echt een tof cadeau om te geven aan een kind. Veel leuker en origineler dan een ouderwets kleurboek toch? Kian snapt het nog niet helemaal, maar dat komt vanzelf.

Welk product vind jij het leukste uit deze fijne webshop? Laat het me weten in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.