nos1Al 35 jaar brengt het NOS Jeugdjournaal het nieuws speciaal voor kinderen. Dit najaar kunnen kinderen zelf ervaren hoe het is om nieuws te verzamelen met het spannende en leerzame bordspel NOS Jeugdjournaal. Kinderen spelen de rol van razende reporter en verzamelen in een race tegen de klok hun nieuwsitems, net op tijd voor de avonduitzending.

Hoe is het om eindredacteur, cameravrouw, verslaggever of presentator te zijn van het NOS Jeugdjournaal? Met het NOS Jeugdjournaal bordspel beginnen kinderen hun zoektocht naar het nieuws in Nederland en daarna gaan ze op zoek naar nieuws uit de hele wereld. Ze reizen naar verschillende werelddelen en moeten goed onthouden wat ze hebben gehoord en waar het nieuws zich afspeelt. Verzamel de juiste informatie en breng als eerste het Breaking Nieuws! Diegene die als eerste zijn Jeugdjournaal-uitzending klaar heeft, wint het spel. Het NOS Jeugdjournaal is een leerzaam spel, waarbij je het ook moet hebben van een dosis geluk om te winnen.

nos2Het NOS Jeugdjournaal bordspel biedt twee spelvarianten. Het basisspel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en omvat nieuws uit de Nederlandse provincies. De uitgebreide versie is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Het nieuws komt nu ook van over de hele wereld, wat de opdrachten moeilijker en uitgebreider maakt. Door de twee varianten is het spel interessant voor kinderen van een brede leeftijdsgroep. Het NOS Jeugdjournaal bordspel is ontwikkeld is samenwerking met de redacteuren van het NOS Jeugdjournaal.

Maak je eigen Jeugdjournaal met het echte NOS Jeugdjournaal bordspel! Het spel speel je met 2-4 spelers en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Vanaf 14 oktober overal verkrijgbaar voor €24,99.

Voor meer informatie: www.justgames.nl

Over Just Games
Just Games is een Nederlandse spellenuitgever en brengt zowel in Nederland als in België de leukste familiespellen, kinderspellen, expertspellen, puzzels en meer. In korte tijd heeft het jonge bedrijf al veel kassuccessen voortgebracht, zoals het voor een Speelgoed van het Jaar genomineerde bordspel van Buurman & Buurman, De Slimste Mens ter Wereld, Penoza, Wie is De Mol, Expeditie Robinson, NOS Jeugdjournaal, en het Autodrop bordspel.

Tip voor in de zak van 5 december.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.