Wat gaat een jaar toch snel voorbij… Nog even en dan begint de herfstvakantie (of misschien is hij voor jou al begonnen…) en voordat je het weet, is Sinterklaas weer in het land. En als het buiten stormt, regent of sneeuwt, proberen we het binnen behaaglijk en nog gezelliger te maken. Lekker eten of borrelen met vrienden of bijvoorbeeld met z’n allen aan tafel een spelletje spelen of een legpuzzel maken. Ravensburger heeft een mooie verzameling aan legpuzzels en spellen voor jong en oud! Speel het nieuwe 3D Doolhof, puzzel één van je Frozen 2 filmhelden of ga het avontuur aan met het bordspel Red Peak!

3D Doolhof

Doolhof, het bekende familiespel van Ravensburger, bestaat al ruim 30 jaar! Niet voor niets, want Doolhof verveelt nooit. Omdat de gangen voortdurend in beweging zijn, is het speelbord iedere keer anders. Maar… nu kun je deze klassieker ook 3D spelen. Je gaat tijdens dit spel letterlijk de hoogte in. Wie lukt het om zo snel mogelijk bij de begeerde schatten te komen? Daarvoor verschuif je enorme torens. Gemakkelijk? Vaak is een speler bijna bij zijn doel en dan verandert het doolhof weer in zijn nadeel. Het is om gek van te worden, maar het blijft spannend! 3D Doolhof, een bordspel voor de hele familie (prijs circa € 29,99), speel je met 2 – 4 spelers van 7 – 99 jaar.

Meer informatie vind je hier.

Red Peak

Ben je avontuurlijk ingesteld? Dan is het bordspel Red Peak echt iets voor jou! Want… de vulkaan de ‘Red Peak’ barst uit en jullie zijn er gevaarlijk dichtbij. Lukt het om door de bijna ondoordringbare jungle terug naar de boot te komen, voordat de lava jullie te pakken krijgt? Is er nog genoeg tijd om van het eiland te vluchten? Red Peak (prijs € 29,99), voor 2 – 6 spelers van 8 – 99 jaar, is een coöperatief avonturenspel met een bloedstollende finale!

Meer informatie vind je hier.

Frozen 2 puzzle

Frozen staat inmiddels in de top 10 populairste films ooit en won in 2014 twee Oscars. Daarom werd het tijd voor een vervolg en eind november is het dan zover. Dan verschijnt Frozen 2 in de bioscoop. Ben jij ook helemaal gek op koningin Elsa en haar zus Anna? Of heb je juist een zwak voor Kristoff en z’n rendier Sven of Olaf de sneeuwpop? Ravensburger heeft verschillende legpuzzels en 3D puzzels van het thema ‘Frozen’ waarbij je helemaal in winterse sferen komt. Wat te denken van de 3D puzzel waarmee je met de 216 buigbare kunststof puzzelstukjes en maar liefst 93 accessoires een heus ijskasteel maakt. Of speel Disney Frozen Junior Doolhof. Wie kan zich in het doolhof van ijs en sneeuw een weg banen naar de dappere zussen Anna en Elsa of de vrolijke sneeuwpop Olaf? Als je de kaarten in het doolhof handig verschuift, bereik je alle helden uit de film ‘Frozen’! Spellen en (3D)puzzels uit de Frozen serie zijn er vanaf € 9,95.

Meer informatie vind je hier.

Minecraft

Kinderen kunnen urenlang de game Minecraft spelen. In het spel gaat het om blokken plaatsen en avonturen beleven. Het speelt zich af in weidse landschappen waarbij je oneindig veel werelden kunt creëren. Nu is er ook het Ravensburger Minecraft bordspel dat je gewoon aan tafel speelt. Stort je in een gloednieuw Minecraft avontuur en verzamel bijzondere blokken en bouw indrukwekkende gebouwen. Maar pas op: niet alleen gevaarlijke monsters, maar ook de andere spelers maken je het leven lastig. Alleen als je dapper en slim bent, kun je winnen! Het bordspel Minecraft heeft een prijs van circa € 34,99 en speel je met 2 – 4 spelers van 10 – 99 jaar.

Meer informatie vind je hier.

L.O.L Surprise

Ben je ook zo’n fan van L.O.L Surprise? Ravensburger heeft heel veel verschillende leuke producten die allemaal in het teken staan van die schattige, vrolijke poppetjes. Ga bijvoorbeeld eens aan de slag met een unieke 3D puzzel waarbij je je eigen hartendoosje maakt. Klaar? Gebruik ‘m dan om al je sieraden in te doen. Of maak de 3D puzzel L.O.L. Surprise sneaker. Hiermee creëer je je eigen pennenbakje, uiteraard voorzien met vrolijke L.O.L. Surprise afbeeldingen. Legpuzzels met de toepasselijke namen L.O.L. meidenavond of vrienden voor het leven zijn er ook. Of speel memory® en doe een beroep op je kortetermijngeheugen. L.O.L Surprise producten zijn er vanaf € 10,95.

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.