Een reisspel van Smart Games, dat is vertier eerste klas! Het spel Busy Bugs kent de eigenschappen zoals we die van Smart Games gewend zijn alleen dan in handige reisvorm. Het spelletje is gemaakt in boekjesvorm met een druksluiting en een ringvorm. Aan de ringvorm hangen de opdrachtenkaarten zodat deze niet kwijt kunnen raken. Op de andere “pagina” kunnen de opdrachten gemaakt worden met magneten. Zodoende kunnen er maar liefst 48 opdrachten gemaakt worden. Zelfs lange autoritjes worden hiermee een stuk succesvoller op de achterbank.

downloads

Reis uitvoering van “Hide and Seek” Leg de 4 magnetische puzzelstukken op het spelbord, zodat van elke soort afbeelding evenveel zichtbaar blijven als op de opdracht staat aangegeven. Het spel is hier te koop!

“Air Traffic Control”, “Anaconda” en “AngryBirds – Under construction” het zijn een paar andere voorbeelden van Smart Games spellen welke te koop zijn bij Pientere Puzzels & Spellen. Smart Games zijn spellen voor één speler. Bovendien zijn ze eenvoudig te spelen doordat de opdrachten verdeeld zijn over 4 of 5 nivo’s, je bouwt de graad van moeilijkheid hiermee op. Logisch denken is een must om alle spellen (ook de moeilijkste) uit te kunnen spelen. De spellen zijn eenvoudig op te bergen. Zo ook het spel Busy Bugs. Je vouwt het boekje dicht en klikt het vervolgens met het drukknoopje dicht. Zo kan er niks meer uit en is het makkelijk weg te zetten of te leggen in een kast.

downloads (1)

Pientere Puzzels & Spellen is een bedrijf wat zich gefocust heeft op de verkoop van (de naam zegt het al) Puzzels en Spellen. De vele verschillende merken zorgen voor een zeer gevarieerd aanbod op hun website http://www.pienterepuzzels.nl. Het aparte van dit bedrijf is dat ze niet gefocust zijn op een winstmarge voor zichzelf. Ze steunen kinderen in armoede waardoor ze een beter leven krijgen. Zo bent u niet alleen de trotse eigenaar van een fantastisch spel of een leuke puzzel; ook worden er kinderen mee geholpen door uw aanschaf.

/Miranda Young

One thought on “Smart Games Busy Bugs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.