Ticket to Ride pronkt inmiddels bij menig Nederlands huishouden in de spellenkast en is het best verkochte bordspel van 2020 in Nederland. De immense populariteit van Ticket to Ride in Nederland is hiermee voelbaar en daarom is het ook zo tof dat de nieuwste editie van Ticket to Ride plaats zal vinden in Amsterdam. Ticket to Ride: Amsterdam, een snelle en nieuwe versie van het welbekende bordspel Ticket to Ride is nu beschikbaar.

Welkom in de 17e eeuw! Je bevindt je middenin de Gouden Eeuw. Amsterdam is het bruisende hart van de wereldhandel en de rijkste stad ter wereld. Handelswaren vanuit de hele wereld worden opgeslagen in de havens, in scheepsruimen, in magazijnen en op de oevers van de talloze kanalen.

In dit snelle Ticket to Ride spel strijden de spelers tegen elkaar om de meest lucratieve handelsroutes te claimen, contracten te voltooien en waardevolle handelswaren te verzamelen in de bruisende straten van deze legendarische stad. Ticket to Ride: Amsterdam is zowel leuk voor beginnende als gevorderde spelers dankzij het eenvoudige spelverloop.

“Amsterdam volgt in het pad van Ticket to Ride New York en Londen. Deze keer heb je jouw kar volgeladen met specerijen, porselein en zijde om de meest welvarende handelaar van de Gouden Eeuw te worden” aldus Alan R. Moon, ontwerper van Ticket to Ride.

Ticket to Ride: Amsterdam is een spel geschikt voor 2 tot 4 spelers en speelt in 10 tot 15 minuten. De doos bevat 1 spelbord met het handelsnetwerk van Amsterdam, 64 plastic karren (16 van elke kleur), 44 transportkaarten, 24 contractkaarten, 16 handelbonuskaarten, 4 scorepionnen en 1 spelhandleiding.

Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.