travelcup3Een travel cup voor kids op reis is niet alleen leuk voor de zomervakantie maar eigenlijk voor elke vakantie. Zelfs een stay at home vakantie wordt hiermee een stuk minder saai. Maar wat zit er allemaal in de de Travel cup?
– een lief klein knuffel muisje
– een travel games boekje
– een zandloper
– domino kaartjes
– een grote dobbelsteen
– en memorie kaartjes
+ natuurlijk de beker

Wat kun je met de inhoud?travelcup

Het knuffeltje is gewoon lekker schattig en kan mee geknuffeld worden. Maar je zou er ook een verstop spelletje van kunnen maken. Zelfs in de auto is dit mogelijk (bijvoorbeeld onder de trui, in de sok, in de mouw…).

Met memorie kun je in totaal 12 setjes maken (24 kaartjes dus in totaal). De plaatjes zijn erg eenvoudig en daardoor perfect voor kleinere kinderen. De kaartjes zijn niet al te groot (pocket size),van stevig papier met een laagje erover zodat je het af kunt vegen met een doekje.

De grote oranje dobbelsteen is ideaal voor kinderen. Door de grootte zijn de ogen goed te lezen, bovendien is de dobbelsteen van zacht materiaal waardoor gooien geen probleem is. De dobbelsteen is te gebruiken voor de spelletjes uit het boekje

Domino in pocket size. De kaartjes zijn van stevig papier met een laagje erover zodat het makkelijk afneembaar is. De kleur van de kaartjes zijn oranje en makkelijk leesbaar (ook voor kinderen). Aan de andere kant van deze kaartjes zijn afbeeldingen zichtbaar, zo is het een 2 in 1 domino en kan het gespeeld worden afhankelijk van de leeftijd (en/of het kunnen van kind).

Ook de zandloper is in oranje kleuren. Zodra het zand aan een kant is en je draait hem op duurt het 3 minuten voor al het zand beneden is. De zandloper is geschikt voor de spelletjes uit de boekentravelcup2

In het boekje staan leuke en zeer diverse opdrachten die kinderen onderling, of alleen kunnen doen. Zo is er het spelletje; “stil zijn”, “dobbelen (gooi de dobbelsteen en kleur het vakje met het aantal ogen)” en “bedenk zolang de zandloper loopt zoveel mogelijk woorden met de letter M”. Al met al erg leuke spelletjes waar je zeker een hele periode zoet mee kunt zijn.

De Travel cup is te koop voor €9,95 en geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.