Het is zover! VTech breidt de wereld van Vrolijke Vriendjes, één van de meest populaire speel-/leerlijnen voor kleintjes van 1 tot 5, uit. En hoe! Met drie compleet nieuwe items wordt fantasie geprikkeld en alle fronten van ontwikkeling gestimuleerd. 

Fijn is dat de nieuwe items zich met gemak laten combineren met eerder verschenen speelsets. Zo krijgen verhaallijnen die ze op eigen kracht verzinnen nog meer ruimte. En kan het zomaar zijn dat de Brandweerwagen het Magisch Lichtkasteel redt van een vuurzee, de prins en prinsessen van de Vrolijke Vriendjes vakantie vieren in de Magische Glamper en de Dappere Draak het Piratenschip verdedigt. 

Dappere Draak

Als eerste maakt de Dappere Draak Daan zijn entree, met op zijn rug Roan de Ridder en Luca het Babydraakje. Daan loopt en beweegt zijn hoofd, spuugt vuur en wappert met zijn vleugels. Zijn rug is voorzien van een Magic Point, dat reageert op elk Vrolijk Vriendje dat hier plaatsneemt. Het zorgt meteen voor interactie en verhalen, zinnen, liedjes en melodietjes.

Meer informatie vind je hier.

Magische Glamper

De Magische Glamper is niet zomaar een camper, het is een hightech camper die je openklapt en reageert zodra hij in beweging komt. Wie mee op reis gaat leert alles over kleuren, seizoenen en het weer. Deze glamper heeft al passagiers (papa, mama en baby), is uitgerust met een scala aan accessoires en biedt luxe voor de verwende kampeerder, zoals een uitschuifbaar bed en een instant sterrenhemel. Sympathiek is dat de rijkdom gedeeld wordt met ieder eerder verschenen Vrolijke Vriendje. Dankzij het Magic Point op de bestuurdersplek, komt de speelset voor elke passagier opnieuw tot leven!

Meer informatie vind je hier.

2-in-1 Brandweerwagen

Geavanceerd en tot in detail uitgedacht. Dat is de 2-in-1 Brandweerwagen die dit najaar de wereld van Vrolijke Vriendjes binnenrijdt. Op het eerste gezicht is het een gewone brandweerauto, maar zodra hij openklapt komt er een complete brandweerkazerne tevoorschijn.

Meer informatie vind je hier.

169 thoughts on “Vrolijke Vriendjes gaan op avontuur

 1. Dat zou mijn zoontje Finn geweldig vinden!! Is dol op de brandweer! Hij klimt zelfs in de leidingen van de verwarming, laat zich naar beneden glijden en zegt dan ‘Brandweer Sam’! 😂

 2. Dat ziet er leuk uit!!! Altijd fijn om inspiratie op te doen rond deze tijd. Geweldig cadeau voor ons jongste zoontje, hij is echt toe aan ander speelgoed. Hij wordt ineens zo groot, net twee en een heerlijk vrolijk mannetje. Duimen voor de brandweerauto. 😃

 3. Wauw, daar zou mijn stoere peuter dametje. Heel blij van worden! Ze is gek op auto’s. En zeker de brandweer. Wij gaan heeel hard duimen

  1. Voor mijn zoontje van ruim 1,5 jaar. Hij is gek op alles wat wielen heeft. Hier zou ik hem heel blij mee maken en kan hij nog lang plezier van hebben. Stiekem denk ik dat grote zus er ook graag mee wil spelen

 4. Ik zou mijn zoon en dochter hier erg blij mee maken. Beide gek van de brandweer en poppetjes. Mocht ik winnen, hoop ik dat ze er niet teveel ruzie over gaan krijgen. Dit nieuwe speelgoed is prachtig, de camper staat ook al op het verlanglijstje van mijn dochter.

 5. Heel leuk voor mijn neefje Timon, hij is in november jarig. Mijn zoontje Tibbe zou er vast ook graag een keer mee willeb spelen, en broertje Jidde ook 😉

 6. Wat een leuke actie én wat een leuk speelgoed! Ik doe graag mee voor mijn zoontje, die eind oktober 1 jaar wordt en erg enthousiast wordt van zulk speelgoed. Helaas kunnen we het dit jaar niet met veel familie en vrienden vieren (ik vind dat toch altijd bijzonder, de eerste verjaardag vieren), maar we kunnen het wel ‘groots’ met ons gezinnetje vieren. En dan mag daar best een extra cadeau bij om hem te verrassen. Ik ga duimen.

  1. Vooral mijn middelste zoontje zou helemaal door het dolle heen zijn van deze prijs! Niet te geloven hoe dol hij op brandweerwagens is! Er stond laatst een brandweerwagen in de wijk ivm een gaslek, en de kleine man ging er bij staan en bleef maar zeggen ‘ papa, van mij! Hebben!’

 7. Gaaf! Die wil ik wel winnen voor mijn peuter. Kan hij er eerst mee spelen en over een jaartje doet zijn zusje dan vast met hem mee. Met een vader die bij de vrijwillige brandweer zit, kunnen we geen brandweerauto’s genoeg hebben in huis.

 8. Ik doe heel graag mee voor de eerste verjaardag van onze jongste dochter op 22 november! We hebben twee meiden en nog weinig auto’s in de speelgoedkisten. Hoe tof zou het zijn om het wagenpark te beginnen met deze toffe brandweerwagen!😍

 9. Deze gave brandweerauto zou ik graag winnen voor mijn neefje Luuk! Hij vindt brandweerauto’s geweldig! En als hij er te oud voor geworden is, kunnen mijn zoontje Valentijn en neefje Gijs er mooi mee spelen 🙂

 10. Ja heel erg leuk voor mijn neefjes die brandweer wagen! Mijn vriend en ik wonen net samen en hebben nog niet zoveel speelgoed voor ze.

 11. Wat een leuke winactie, voor ons zoontje van 2. Hij is helemaal gek van alle hulpvoertuigen. En een echte brandweerwagen heeft hij nog niet.

 12. Die wil ik graag winnen voor mijn neef je Levin die helemaal wild is van de brandweer. Het de helm op zijn hoofd tadu tadu. Die wordt helemaal blij van de brandweer auto.

 13. Die wil ik graag winnen voor mijn neef je Levin die helemaal wild is van de brandweer. Het de helm op zijn hoofd tadu taduu. Die wordt helemaal blij van de brandweer auto.

 14. Doe graag mee voor mijn meisje van bijna 3. Deze brandweer auto staat in het speelgoedboek van bol en tijdens het maken van haar verlanglijst had ze alleen maar oog voor deze brandweer auto.

  1. Yes, ik doe graag mee voor mijn peetkindje. Hij is helemaal gek op alles wat met brandweer te maken heeft. Hij is bijna 3,dus dit zou een super cadeautje voorgem zijn. Fingers crossed

 15. Oh wat geweldig 😍 hier zouden mijn zoontjes van 3 en 2 jaar echt heel erg blij van worden als ze het gaan winnen🥰❣

 16. Suuuuper leuke prijs, mijn kleinzoon Tijn loopt hier direct mee weg! Hij is gek op alles wat wielen heeft, maar vooral dan alles wat met de brandweer te maken heeft! Dus ik doe heel graag mee met de winactie 🙂

 17. Wat zou dat leuk zijn voor mijn kleinzoon! Hij wordt 5 november 3 jaar en is dol op brandweerwagens! Zijn feestje wordt niet gevierd maar een brandweerwagen verzacht alles! Superleuk!

 18. De brandweer heeft misschien meer neiging naar dat het een jongensding is, maar mijn dochter van bijna 2 weet hier ook wel raad mee! ze heeft veel fantasie en speelt graag met zowel jongens als meiden dingen.

 19. Mijn kleine mannetje zou dit te gek vinden.
  Hij is helemaal gek van auto’s en vooral die van v-tech de vrolijke geluidjes en lampjes bezorgen hem altijd veel speel plezier.

 20. Heerlijk speelgoed. Ik ga er een lief, vrolijk jongetje blij mee maken voor zijn 1e verjaardag ! Hij zal hem fantastisch vinden !!

 21. Superleuk voor kleinkinderen Aaron en Stien (5jaar), Noan (4jaar), Janne, Luís en Luz (3jaar), Otis (4maanden) en kleinzoontje die in november de bende komt vergroten.

 22. Mijn kleinzoon is echt helemaal weg van brandweerauot’s en auto’s in het algemeen. Hier ga ik hem super duper blij mee maken! 🙂

 23. Wat leuk! Mijn neefje vindt dit vast wel stoer, voor hem doe ik graag een poging. Hij houdt van alles wat rijdt en heeft al meer speelgoed van Vrolijke Vriendjes. Dit past er zeker bij!

 24. Ik doe mee voor mijn dochter van 26 maanden! zou ze echt super blij mee zijn en later mag haar kleine broer ook mee spelen dus is het een win-win <3

 25. WOH Wat zou dit een fantastisch leuk cadeau zijn voor onze kleinzoon Bjorn, die met deze mooie brandweerauto veel zal spelen en zeker weten veel van zal gaan genieten!!

 26. Ik wil graag winnen voor ons zoontje Julian. Hij is 1 jaar oude en een echter avonturier. Hij vindt alles leuk met licht en geluid. Hij zou veel speelplezier hebben met deze mooie brandweerauto. Een leuk cadeautje van Sinterklaas straks.

 27. Ik doe graag mee voor ons zoontje van 2 en een half, hij is dol op brandweer auto’s dus deze zou hij zeker geweldig vinden. Ik waas graag een kansje 🙂

 28. Ik doe graag mee voor mijn 3 kleine kleinzonen, die zijn er vast helemaal gek van, zo leuk als ze bij opa en oma op bezoek komen

 29. 🤩 Zeker weten doe ik mee voor mijn kleine neefje. Hij is dol op de brandweerwagen. En als ik vraag wat hij later wilt worden zegt hij brandjes blussen 🧯

 30. Ik doe heel graag mee voor mijn petekindje Ylano! Niks leukers dan mijn kleine vriend af en toe onverwachts te mogen verrassen met een SUPERGAAF cadeau! Lachende snoet en fonkelende pretoogjes gegarandeerd, want deze 2-in-1 brandweerwagen zal hij écht géweldig vinden!

 31. Als je oom bij de brandweer is dan weet je natuurlijk al dat je als je groot bent ook brandweerman wil worden. Om alvast te kunnen oefenen zou zo’n 2-1 brandwerwagen echt te gek zijn .Ta-tuut-ta-tuut

 32. deze zou ik heel erg graag willen winnen voor mijn oppaskindje die dol is op alles met wielen en daar hele fantasiespelen van maakt. Mocht hij niet meer geïnteresseerd zijn over een tijd dan krijgt t een mooi tweede leven in het kinderdagverblijf waar ik werk

 33. Wat leuk! Ik zou deze graag willen winnen voor onze jongste zoon Oscar. Hij is 2 jaar en dol op brandweerauto’s dus hier zou ik hem erg blij mee maken.

 34. Dit zou ik graag willen winnen voor vrienden waarvan hun zoontje bijna 1 wordt. Momenteel kan er natuurlijk niet echt een verjaardag gevierd worden, juist daarom is zo’n tof cadeau vast een hit!

 35. Heel leuk voor mijn twee zoontjes! De oudste is gek op brandweerauto’s en de jongste vindt alles met knopjes en geluidjes interessant. Hier gaan ze veel plezier aan beleven.

 36. Wat zullen Hugo en Sem genieten van deze prachtige brandweerwagen En hun fantasie gaan gebruiken! Ik zie ze al spelen!

 37. Mijn tweelingzoontjes worden in december 2 jaar oud. Dit lijkt me een perfect cadeau voor hun! Ze spelen nu al vaak tatutatu met een gewoon autootje.

 38. Wat een mooi cadeau zou dit zijn voor mijn dochter. Ze is net 3 geworden en nog veel aan het ontdekken.
  Ze speelt met poppen en auto’s dus dit vind ze prachtig 😍

 39. Niet alleen jongetjes zullen dit leuk vinden,maar zeer zeker ook meisjes.Daarom die ik graag mee aan deze leuke actie voor mijn lieve kleindochtertje!

  1. Ik doe graag mee voor ijn zoontje Finn. Hij speelt graag met speciale voertuigen en met speelfiguurtjes zoals het mannetje dat bij deze brandweerwagen zit.

 40. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn tantezegger Marco, hij wordt 11 november 3 jaar.
  En is helemaal gek van brandweer autos, dit zou dan ook een geweldig cadeau voor hem zijn.

 41. Heel graag voor mijn dochter die van al het speelgoed kan genieten. Maar met deze 2 in 1 brandweerwagen gaat het helemaal een feest worden in huis.

 42. Ik loot graag mee voor mijn kleinkinderen Sam en Loek. Sam heeft al een keer in een echte brandweerauto gezeten, omdat er in de straat brand was uitgebroken ( helaas ) Hij vond het geweldig om zo hoog te zitten. Ik weet zeker dat hij deze kleinere brandweerauto net zo leuk vindt.

 43. Wat leuk! Jullie gaan een kind heel blij maken met deze actie😀 Ik doe mee voor mijn nichtje. En alvast veel speelplezier voor ‘de winnaar’🚒🚒

 44. Zou heel leuk zijn voor mijn zoontjes van ruim 2 en 9 maanden. Ze houden beiden van hetzelfde speelgoed dus ze zullen er erg blij mee zijn!

 45. Ons zoontje is vandaag 1 jaar geworden. De perfecte leeftijd voor Vtech. Hij heeft dan ook de zoef zoef jungle gekregen. Deze brandweerwagen zal een mooi extra stoer cadeau zijn

 46. Mijn dochter Lauren zou hier zo blij van worden. Net als haar opa brandweerman zijn. En volgend jaar kan hij mooi voor ronde 2 mee voor haar zusje.

 47. Mijn zoontje van anderhalf zou hier super blij mee zijn. Rond rijden met de brandweerwagen en dan open klappen om langzaamaan het spelen met poppetjes uit te breiden, net zoals zijn grote broer doet.

 48. Voor mijn zoontje Senn
  Is helemaal weg van auto’s, en alles wat rijdt dus een brandweer zou helemaal leuk zijn. Pikt stiekem nu altijd alle hotwheels van zijn broer, waar broer weer boos om wordt. Nu heeft hij zijn eigen te gekke auto en afwachten hoe lang het duurt dat zijn broer deze afpikt.

 49. Mijn dochter van twee speel graag met de oude brandweerwagen van pappa. Maar dat ding is bijna 40 jaar oud. Tijd dat zij haar eigen (iets minder stoffige) brandwagen wint 😉 !

 50. Ik die mee voor de cliënten van N’Djoy. Zij helpen mensen die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en huisdieren hebben. Via de voedselbank worden ze aangemeld bij n’djoy en worden voor 1 jaar geholpen met voer en snacks voor hun geliefde maatjes. Maar 2 van onze cliënten hebben nog jonge kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Hier kan ik 1 kind Heel erg blij mee maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.