Twee nieuwkomers in de VTech collectie: Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren en de Verenpret Pauw. Het is lente, we willen vooruit! Dat geldt zeker voor peuters die op het punt staan de wereld te ontdekken ter voorbereiding op school. Met een beetje hulp uit het VTech dierenrijk wordt dat een feestje.

Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren

Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren, geschikt voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar, is een interactief boek en bestaat uit twaalf stevige pagina’s met plaatjes waar je op kunt tikken. Alleen of met een beetje hulp is dit de kennismaking met wel 100 dierennamen van huisdieren en dieren in het wild. Met 12 verschillende leefgebieden, zoals de woestijn, het regenwoud en de oceaan.

Niet alleen kennis, ook taal wordt spelenderwijs geoefend. Mijn Eerste 100 Woordjes beschikt over een slimme taalswitch, tussen Nederlands en Engels. Opgeteld bij een schat aan weetjes en geluiden uit het dierenrijk, krijgt je kind goud in handen om vooruit te komen. 

Meer informatie vind je hier.

Verenpret Pauw

De Verenpret Pauw spreidt graag zijn veren, maar heeft wel hulp nodig om ze op de juiste plaats te krijgen. Elke veer staat voor een emotie, heeft een eigen kleur en maakt deel uit van een even herkenbaar als ingenieus spel dat deze ijdeltuit graag met kinderen van 2 tot 5 jaar speelt. Het compacte verenvriendje daagt uit, houd van zingen en komt ook nog eens uit een goed nest!

Meer informatie vind je hier.

119 gedachten over “Nieuw van VTech: Mijn Eerste 100 Woordjes Dieren en de Verenpret Pauw

 1. Mijn zoontje is gek op de pauw hij heeft dan ook een pauwenveer op zijn slaapkamer,hij is 2 en snapt nu niet dat hij alleen maar thuis zit.zou leuk zijn om dit samen met hem te doen

  1. Ohh wat een super leuke prijs!! ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn nichtje van 1,5 jaar oud.. ze gaat steeds meer ontdekken en wordt steeds wijzer. Ze is daarnaast helemaal gek op dieren dus deze pauw zal zeker in de smaak vallen! deze trotse tante gaat heel hard duimen!

   1. Hier een jongetje in huis die dol is op zingen en muziek. Denk dat hij helemaal enthousiast zal worden van dit vriendje!!

  2. Leuk, ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 1,5.ze herkent nu al de pauw uit de kinderboerderij dus ik denk dat ze het heel leuk gaat vinden

  3. Voor de liefste Kiddowz van mijn zusje; mijn twee nichtjes.

   En daarmee ook voor hun papa en mama, mijzelf en alle andere meegenietende mensen!

   Voor leuke digitale beelden.
   Voor heel veel mooie glimlachen.

   Voor een verentooi van trots voor al het moois op deze wereld!

 2. Wat een leuke actie, wij zijn altijd gek op het speelgoed van VTech!
  Ik doe graag mee voor mijn zoon en dochtertje.

  Onze zoon zit middenin de peuter/kleuterpuberteit, dus dan is het herkennen en benoemen van emoties op een speelse manier erg welkom! Zijn zusje kan dan lekker meespelen, want zij is ook gek op dieren en liedjes!

 3. Ik zou graag de pauw willen winnen voor mijn zoontje Kyan van anderhalf. Hij zit vollop in de fase om woordjes te leren en is reuze leergierig. Het is nu niet makkelijk voor hem om 7 dagen in de week met z’n moeder opgescheept te zitten samen met zijn nieuwe broertje 🤣 de pauw zou voor een leuke afleiding zorgen.

  1. Voor mijn nichtje Anne van bijna 3 jaar! Ze houdt van geluiden, zingen en van kleuren dus dit zou ideaal voor haar zijn om op deze manier meer te leren!

    1. Tof, ik doe graag mee voor mijn dochter Tess, die net 1 jaar geworden is. Ze probeert altijd de staart van onze valkparkieten te pakken, maar is (natuurlijk nog) niet snel genoeg. Met deze pauw kan ze wel aan de staart trekken, en het is nog leerzaam ook! Haha.

 4. Voor mijn kleinzoon die morgen twee jaar zal worden en waar geen feestje voor zal worden gevierd.Wat zou het geweldig zijn als hij toch een cadeautje -en nog wel zo’n leuk cadeau- van oma zou krijgen via KiDDoWz!
  Wat een feest zou dat zijn!

 5. Samen met mijn kleindochter kom ik graag bij de kinderboerderij om naar de dieren te kijken. Van de pauw is ze telkens onder de indruk. Een eigen pauw die ook nog eens leuk en leerzaam is zou geweldig zijn

 6. Ik doe mee voor mijn kleine nichtje Amaly die binnenkort jarig is, en bovendien gek is op felle kleurtjes. Nou deze pauw heeft genoeg veren met verschillende kleurtjes. Ik denk dat ze hier erg enthousiast van zou worden.

 7. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Finn van net 2. Hij is druk met woordjes oefenen op zijn manier, dus wat vrolijke hulp daarbij is altijd welkom. 🙂

 8. Dit vindt mijn jongste kleindochter vast en zeker heel leuk.
  In deze zware tijd kan ze wel wat troost speelgoed gebruiken.
  Ik zou haar graag willen verrassen met deze Verenpret pauw.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.
  Iedereen wens ik veel sterkte en gezondheid in deze zware tijden!
  groetjes , Oma Will

 9. Ik doe erg graag mee voor ons zoontje. Hij mist het buitenspelen met vriendjes nu enorm. Omdat ik in de risicogroep val en een gebroken enkel heb, moet hij dus ook binnen blijven. Dit mooie kado zou het een stuk makkelijker maken voor hem. Daar beleeft hij vast uren speelplezier aan.

 10. Voor onze tweeling die bijna jarig is maar waarvan onzeker is of er wel vizitte mag komen😔 hiermee zoude ze echt zo trots als een pauw zijn en het zou het leed voor hun een heel klein beetje verzachten..

  1. Ik doe mee voor mn 2 dochtertjes. Helemaal gek van dieren en vtech speelgoed . Goeie combi dus dit hihi. En nog leerzaam ook… dit kan niet beter!!

  2. Wat tof!! Dit zou zeker in de smaak vallen. Mijn dochter gaat helemaal stuk als ik vraag welk geluid maakt een slang. We hebben dan zo ontzettend veel lol. Binnenkort is ze jarig, maar die verjaardag verloopt nu heel anders dan we hadden gehoopt. Dit zou wel echt een leuk goedmakertje zijn!

 11. Graag wil ik meedoen voor mijn kleindochter die ik momenteel jammer genoeg niet kan zien met de Covid19 maatregelen. Hopelijk kan ik ze zo toch verrassen

 12. Voor mijn leergierige muzikale bonus kleinkind van 3, deze pauw met veel kleuren, lampjes en vrolijke muziekjes zal haar zeker bekoren.

 13. Ik doe graag mee voor mijn dochter Tess. Ze is dol op onze valkparkieten en ze probeert ze te aaien aan hun staart, maar is natuurlijk niet snel genoeg. Bij deze pauw kan ze aan zijn staart blijven trekken. Een mooie cadeau voor haar eerste verjaardag (23-03-2020).

 14. Wat een leuke actie! Ik doe mee voor mijn zoontje Wyatt. Hij is net 2 en worstelt heel erg met zijn emoties (en mama daardoor ook)
  Deze Pauw zou geweldig zijn om hem te helpen zijn emoties beter te snappen en zich beter te uiten

 15. Ik doe mee voor mijn lieve nichtje van bijna 3 jaar. Mijn meiden mogen hun nichtje nu in deze periode nu even niet zien (hoera voor videobellen!) en we vinden het heel leuk om haar hiermee te verrassen!

 16. Alleen al van die prachtige kleuren wordt je blij. Zelfs ik vind hem leuk, maar natuurlijk wil ik deze graag winnen voor mijn dochter. Ondanks dat ze 2,5 jaar is krijgt ze meer me dan me lief is. En verdient daarom wat kleur in deze trieste tijd. Ze wil graag naar haar Pake & Beppe of naar haar juf. Weet ook heel goed dat het nu even niet kan maar als je soms dat beteuterde gezichtje ziet dan smelt je hart. Dus o wat zou onze kleine meid hier blij van worden.

 17. Wat een leuke speelpauw 😍
  Wij doen mee voor ons klein meisje van 21maanden, dit zou superleuk zijn voor haar fijne motoriek, voor kleuren!
  Emoties leren vinden we ook belangrijk, zodat we wat leert wat boos/verdrietig en blij is.

  En natuurlijk voor samen te ontspannen op de leuke melotdietjes!

  Wij duimen alvast 👍👍👍 fingers crossed.

 18. Mijn dochtertje viert 18 april haar eerste verjaardag. En in deze gekke tijd kan ik alleen maar hopen dat haar opa’s en oma’s erbij kunnen zijn🤞. Ze is er misschien nog wat te jong voor, maar ervaring leert dat de vrolijke muziekjes van Vtech ook al bij de allerkleinste in de smaak vallen! Dus heen probleem! En anders weet haar grote zus (2 jr) er wel raad mee🍀💕!!

 19. Wat ontzettend leuk! Juley wordt op 26 april 2. Dit zou, zeker nu ze haar feestje niet kan vieren, een erg leuk cadeautje zijn, op deze toch bijzondere dag ♡

 20. Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 1,5 die net grote broer is geworden. Hij heeft veel interessen in dieren en ik weet zeker dat hij hier blij van wordt 🤩

 21. Mijn nichtje en neefje.. Beide even jong zouden dit prachtig vinden. Zij houden sowieso heel veel van dieren en vogels!

 22. Ik doe mee voor mijn zoontje Cliff. Die is zo leergierig. Ik weet zeker dat de verenpauw hier in de smaak zou vallen!

 23. Het 100 woorden boek is voor mijn dochter van 2 misschien wel een mooie stimulans om te gaan praten, ons meisje eigenwijsje vertikt het nog om te praten en redt zich nog steeds met allerlei klanken die iedereen schijnt te begrijpen

  1. Te leuk voor mijn dochtertje Lammy die gek is op dieren en nieuwe dingen leren💖 de verenpauw past dan ook echt bij haar

 24. Mijn dochtertje zal de pauw reuze interessant vinden vermoed ik. Leuk bedacht met die verschillende emoties, gelukkig houdt ie net als mijn dochtertje van zingen(muziek). Vooral nu we veel thuiszitten is wat nieuws wel welkom.

 25. Ik zou dit heel graag aan mijn lieve nicht willen geven voor haar kindje. Heel leuk om zo haar kindje te laten ontwikkelen op spelende wijs.

 26. Ohh wa t een leuke prijs!
  Ik doe graag mee voor de eerste woordjes voor mijn dochter die 25 mei 1 jaar wordt! Zij is gek op diertjes en dit is het perfecte verjaardagscadeau voor haar

 27. super leuk voor mn mannetje die bijna 1 wordt en net als zoveel kindjes nu de verjaardag niet groots kan vieren.
  Maar toch zeker wel een kadootje verdient 🙂

 28. Wat een leuk verzonnen, deze pauw! Ik zou hem graag winnen voor mijn kleinzoon Tijn, die echt gek is op muziek.

 29. Ontzettend leuk, heb de pauw op het web al een paar keer voorbij zien komen. Ik weet zeker dat het bij onze dochter goed in de smaak zal vallen.

 30. Graag doe ik mee voor mijn lieve kleindochtertje van 18 maanden.Heb haar nu al ruim 3 weken niet gezien en dat gaat helaas nog langer duren omdat ik bij de risicogroep hoor.
  Als iedereen zich aan de voorschriften m.b.t. het Corona virus houdt, des te eerder kunnen we allemaal weer van het gewone leven genieten!

 31. Mijn dochter kan wel taalondersteuning gebruiken, en zal dit ook erg leuk vinden. Past helemaal in haar belevingswereld.

 32. Tot tien tellen is niet mama’s sterkste kant. En met een kleine die behoorlijk bijdehand. En vooral ook erg speels is. Dan is elke dag verplicht thuis een hele belevenis… Spelen, zingen en plezier met dit leuke speelgoed/spel. Ja hoor, dat willen wij dames wel!! Bezig zijn met iets en flink genieten. Weg sippe gezichten van ons 2 zielepieten. Vrolijkheid en gezelligheid terug in “huize kakelbont”. Super en fingers crossed nog steeds gezond. Dat zou geweldig zijn, ik hoop dat straks mijn kleine meis. Heel gelukkig gemaakt wordt met deze prachtige Pauwen prijs.

 33. Hoeraaaaa wat een leuke prijs! Onze Frits liep wat achter met praten maar begint nu steeds wat meer woordjes te zeggen! Hopelijk mag deze leuke prijs hem helpen veel te leren en plezier te krijgen in het praten! En straks ook voor zijn zusje!

 34. Wat een prachtige pauw en met zulke mooie veren zal deze pauw wel trots mogen zijn! 🦚 en als je dan nog de emoties leert kennen met spelen komt het helemaal goed. 😀 Muziek en zingen het leukste wat er is voor ons kleinkind! 👶🏾

 35. Wat weer een mooi product van Vtech. Ik zou graag meedoen voor mijn dochtertje en anders voor haar neefjes. Ze zouden hier mooi mee kunnen spelen in deze voor iedereen vervelende tijd.

 36. Voor mijn zoontje zou dit heel leuk zijn! Hij loopt al wel maar praten, ho maar.. Misschien dat deze pauw het hem kan stimuleren..

 37. Graag doe ik mee voor mij dochtertje Delilah, 10 mei word ze 1jaar en waarschijnlijk gaat dit niet gevierd worden (i.v.m. corona maatregelen) Helaas kan ze niet naar de opvang en is ze heel de dag thuis of in de achtertuin. dit zou een super leuk cadeau zijn.

 38. Wat een superleuk kado voor mijn kleinzoon van 3 en mijn kleindochter nu nog 1 (maar ze lonkt al naar het speelgoed van haar grote broer) . Ik doe heel graag mee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.