Kinderen kunnen zich vanaf nu concentreren tussen droom en werkelijkheid, tussen toen en straks. Met Switch & Go Dino’s Fire van VTech begint voor hen een prehistorisch avontuur dat moeiteloos doorschiet naar de toekomst! De verhaallijnen verzinnen kinderen daarbij helemaal zelf, zoals het hoort.

Snelheid

Snelheid is een belangrijke voorwaarde voor wie zoveel eeuwen moet overbruggen. Troy de T-Rex en Rover de Velociraptor switchen om die reden in een oogwenk van dino naar supersnelle raceauto en weer terug. Als dino’s zijn het dikke maatjes, maar zodra ze switchen begint de ware battle tussen beiden. En die is alles behalve kinderachtig.

LCD-scherm

Zowel Troy als Rover is uitgerust met een LCD-scherm boven op de kop. Of op de cockpit, zodra ze tot bolide zijn getransformeerd. Op hun scherm zijn interactieve animaties te zien. Maar dat is niet alles! Deze Switch & Go Dino’s werden ook voorzien van een actietoets waarmee lichtprojectie wordt ingeschakeld, realistische geluidseffecten te horen zijn en stoere zinnen zodra de wedstrijd begint. Gordijnen dicht, alle kostbare prullaria aan de kant: dit wordt vet! 

Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Switch & Go Dino’s on Fire zijn gemaakt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ze zijn superstevig, deze heersers uit het verre verleden c.q. vernuftige snelheidsmaniakken van de toekomst. Het duo vormt trouwens de perfecte aanvulling op de al eerder verschenen Switch & Go Dino’s. Als collectorsitem en als speelgoed waarvoor ook grote jongens en meisjes zich geen moment hoeven te schamen. Go-go-go for it, spaar ze allemaal!

129 gedachten over “VTech Switch & Go Dino’s Fire

 1. onze Lex is de grootste dinofan die ik ken vandaar dat ik hem graag met dit mooie kado verwen
  zijn schoen staat al klaar #duimenmaar

 2. Troy de T-rex voor mijn kleindochter Lexie een grote dinofan haar eerste knuffel die ze zelf koos was een roze pluche t-rex nu is ze al geevolueerd naar een grote gewone plastieken T-rex, Wat zou ze blij zijn, zie de sterretjes al in haar ogen en zeg nu zelf als je dat als oma en opa ziet ben je toch gelukkig

  1. Ik doe supergraag mee voor de Rover de Velociraptor. Hiermee wil ik mijn zoontje verrassen op zijn verjaardag. Hij wil al heel lang zoiets en daarom zou hij hier echt heel blij mee zijn! Hopelijk win ik hem!!!

 3. Wat een leuke actie zeg!! Onze 2-ling is helemaal wild van dino’s sinds ze dino behang in de slaapkamer hebben! Wedden dat ze deze prijs mega gaaf vinden!!

 4. Wow wat een schitterende weggeefactie
  Ideaal voor mijn kleinzoon, een echte dinofan
  En dan dat leuke LCD schermpje op hun hoofd, onze voorkeur gaat uit naar Rover.

 5. Dino’s zijn altijd goed volgens mijn zoon, maar deze is natuurlijk wel heel erg bijzonder! Gaat zeker in de smaak vallen; voorkeur voor Troy!

 6. Ik doe mee voor Troy T-TRex voor Fenna en Sepp. Zodat ze nog meer ruzie kunnen maken samen 😉
  Oké, oké stiekem hoop ik dat vooral Sepp dan eindelijk eens zelfstandig kan spelen, want dit vindt hij erg lastig. En ik heb veel goede verhalen gehoord over de switch n go dino, dus ben heel benieuwd!

 7. Dit zou wel heel erg leuk zijn voor onze Teun die bijna 6 wordt. Ik denk dat hij Rover het mooiste zou vinden (blauw is toch favoriet)

 8. Om te beginnen
  Wat een leuke prijs kan je hier winnen
  Ik doe graag mee voor mijn kleinkinderen van 4 en 5 jaar
  Ze zijn echt een geweldig paar
  Allebei zijn ze dol op alles wat met dino’s te maken heeft
  En zeker als het beweegt omdat het dan net lijkt of de dino echt leeft
  Wij zouden voor Troy gaan
  Want dit is wat bovenaan hun verlanglijstje komt te staan
  Broer en zus kunnen gelukkig goed delen
  Daarom zouden ze samen met Troy uren leuk kunnen spelen.
  Ik hoop dat jullie mijn allerliefste kleinkinderen zouden willen verrassen
  Met Troy de T-Rex die zo goed bij ze zou passen.
  Groetjes van een hele trotse oma
  Jacqueline

 9. VTech Switch & Go Dino’s Fire Rover Velociraptor staat bovenaan het verlanglijstje van onze kleinzoon.
  Hij is een echte race fanaat.
  Met dit cadeau gaat hij helemaal uit zijn plaat.

 10. Wat leuke prijs ik doe graag mee voor mijn zoontje die dol op Dino’s is en deze super graag wil hebben, dus ik waag graag een kansje 🙂

 11. Ik doe mee! Mijn neefje is een echte dinofan. Hier kan ik hem mee verrassen, en hij is binnenkort jarig. Een mooi extraatje lijkt me.

 12. Ik speel mee voor: TROY DE T-REX voor mijn superleuke neefje Logan van 3!
  Hij is heel slim, dus dat deze toffe dino vanaf 4 jaar en ouder is, zal geen probleem zijn hoor! ☺️

 13. Mijn zoon Ryan van 6 is helemaal gek op 🦕🦖’s dus zou die helemaal gek worden als we de Troy de T-Rex winnen.

 14. Rover de Velociraptor, voor mijn nichtje. Ze is een echte fan van dino’s. Van de Sint krijgt ze dit jaar Tess Rex, een boekje over een meisjes dinosaurus.

 15. Wij gaan voor de Rover de Velociraptor, voor mijn zoontje.
  Dit is zulk leuk speelgoed, ooit had mijn broer ook vergelijkbaar speelgoed, het blijft leuk.

 16. Ik doe mee voor mijn kleinzoon Connor, die gek is op dino’s, heeft zelfs een dino kamer. Mijn keuze valt op de Rover de Velociraptor.

 17. Casper is dol op dino’s maar de velociraptor blijft toch zijn favoriete dino. Ik doe dus heel graag mee met deze leuke wedstrijd, want hoe fijn zou het zijn als hij zijn 2 passies, dino’s en auto’s, dankzij dit speelgoed kan combineren.

 18. Ik doe graag mee voor mijn bijzondere neefje Laurens. Al vanaf heel jonge leeftijd verzot op Dino’s. Weet er ook alles van en heeft er al eens een spreekbeurt over gehouden. Als trotse tante zou ik het geweldig vinden om hem blij te maken met de Troy de T-Rex

 19. Oh….wat een gave dino’s/auto’s! Mijn zoon Noud van 5 jaar is stapelgek op dino’s en auto’s. Dit is de perfecte combi voor hem om mee te spelen. Zijn voorkeur gaat uit naar de Rover Velociraptor. Ik ga heel hard duimen voor hem!

 20. supergaaf dit. nu in quarantaine, dus genoeg tijd om te reageren voor mijn zoontje matteo, die gek is op dino’s en er alles van weet

 21. Wat is dit de Switch & Go Dino’s on Fire van v-tech een super leuk cadeau om te mogen winnen, zeker voor onze kleinzoon Bjorn. Die zou echt een gat in de lucht springen bij wijze van spreken, zo blij zou hij zijn bij het zien van dit waanzinnige mooie cadeau. De Troy de T-Rex als snelheidsduivel zal vast en zeker super goed in de smaak vallen!!

 22. Ik doe graag mee voor de grootste dino vriend en kenner, nl. mijn zoontje van 5. Hij vindt het heerlijk om met zijn verschillende dino’s verschillende scenario’s te spelen. Vaak heb ik dan zoiets van… Hoe komt hij hier nou weer op.
  Hij geniet er helemaal van!

 23. Hier 7 kids, maar 1 mega dino fanaat! Quentin!
  Hij heeft een verlanglijst voor Sinterklaas op zijn deur geplakt, met bovenaan deze Vtech Dinos!
  En om zeker te weten dat Sinterklaas wel goed begrijpt dat hij dit echt het aller aller aller liefst zou willen krijgen, heeft hij het nog een keertje extra op zijn deur geplakt :-).
  Dus als ik deze voor hem kan winnen, dan ben ik de ‘beste sinterklaas’ ever…. 😉
  Ik ga duimen!
  Groetjes, chantal

 24. Sep loopt dag en nacht in een dino outfit… dit zou een fantastisch kado voor hem zijn. Ze zijn allebei gaaf, maar als we moeten kiezen, dan Rover.

 25. Momenteel kruipen de dino’s hier uit hun eieren… 😉 Dat was het laatste schoenkado en de jongens vinden het geweldig! Deze Dino van Vtech gaan ze ook meer dan geweldig vinden, dus doe graag mee voor Troy!

 26. Moeilijk kiezen hoor, want ik weet dat onze stoere vent, ze beide geweldig zal vinden, maar ik ga voor Rover de Velociraptor omdat hij deze kleur ook super zal vinden

 27. Gaaf, ik denk dat neefje hier heel blij van wordt! Welke maakt hem weinig uit denk ik, haha. Ikzelf vind Rover de leukste, dus daar waag ik graag een kansje op!

 28. Ik doe mee voor mijn Dino fan! Vooral de T-Rex vind ie helemaal fantastisch, dus we doen mee voor Troy! Denk dat ie voor veel speelplezier gaat zorgen!

 29. Wat een leuke combi! Hier een zoon van bijna 4, die fan is van alles wat rijdt, maar ook van dino’s! Dus deze combi is dan helemaal gaaf. Ik doe mee voor Troy de T-Rex. Nu maar duimen… haha

 30. Ik hoop dat ik mijn kleinzoon blij mag maken met Rover de Velociraptor.
  Hij spaart Dino’s en deze gaat hij heel zeker super Cool vinden.
  Ik volg bloglovin en doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.