Het LEGO steentje bestaat alweer 60 jaar! Ter ere van deze verjaardag kun je bij bol.com ontzettend gave LEGO prijzen winnen. Bij aankoop van elke LEGO bouwset maak je in de periode van 10 februari tot en met 30 september 2018 automatisch kans op 1 van de prijzen. Hoe hoger het aantal gekochte LEGO bouwsets, hoe groter de winkans. Het aantal bestellingen heeft hier geen invloed op.

Wat kun je winnen?
1e prijs (1x): LEGO Inside Tour in 2019 (inclusief reis & verblijf voor 2 personen).
De Inside Tour is een 2,5 daagse onderdompeling in de LEGO wereld voor de echte fans met oa. een unieke kans om designers te ontmoeten, de fabriek te bezoeken en tickets voor LEGO House & LEGOLAND! De Inside Tour is Engelstalig, vindt plaats op woensdag en donderdag (data worden bepaald) en heeft een leeftijdsgrens van minimaal 7 jaar.

2e prijs (1x): Vakantie naar LEGO House & LEGOLAND in 2019 (inclusief reis & verblijf 4 voor personen).
In het LEGO House krijgen fans van alle leeftijden de ultieme LEGO ervaring. LEGOLAND biedt actie voor de hele familie!

*3e prijs (100x): Win LEGO set(s) naar keuze twv. €75,00 (obv. LEGO adviesprijzen).

Meedoen?
Wil je meedoen aan de actie en ben je op zoek naar een coole LEGO bouwset? Klik dan op onderstaande banner om naar de LEGO shop te gaan en bekijk de nieuwste en populairste LEGO bouwsets. Bouw je eigen stad met LEGO City of maak kennis met de vijf hartsvriendinnen van LEGO Friends. Voor de allerkleinsten is er LEGO DUPLO, met extra grote blokken. En de gevorderde bouwers vinden hun uitdaging in de gedetailleerde LEGO Technic bouwsets.

LEGO

Actievoorwaarden!
• De actie loopt van zaterdag 10 februari t/m zondag 30 september 2018.
• Bij aankoop van elke LEGO bouwset, aangeboden door bol.com, maak je binnen de actieperiode automatisch kans op 1 van de prijzen. Hoe hoger het aantal gekochte LEGO bouwsets, hoe groter de winkans. Het aantal bestellingen heeft hier geen invloed op.
• De actie is niet geldig op aanbod van andere verkopers.
• De actie is niet geldig met terugwerkende kracht.
• Na afloop van de actie worden de winnaars per e-mail op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
• Bol.com behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

2 thoughts on “Win unieke prijzen met elke LEGO aankoop bij bol.com!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.