1199424

Dit voorjaar brengt Big On Toy Innovtion (BOTI) weer volop speelplezier met een nieuwe serie razendsnelle pijl en bogen. Het succesvolle merk Zing Air brengt onder de naam Airstorm de meest toffe en vernieuwende pijl en bogen uit.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Wij van KiDDoWz testen de Zanobow. De Zanobow is de perfecte pijl en boogset voor binnen. Het pakket bevat een boog, 2 pijltjes met zuignappen en een doelwit. Met de Zanobow kun je tot wel 9 meter ver schieten. De pijltjes blijven vrijwel op iedere vlakke ondergrond plakken. Plaats je doel op een muur en beleef urenlang plezier op de slaapkamer met de Zanowbow!
Leeftijd: 4+
Consumentenadviesprijs: € 12,99

Aangezien we twee setjes ontvangen voor de meisjes en de jongens in het gezin bedachten we ons De jongens v.s. De meisjes Zanowbow battle.

Men neme twee jongens en men neme twee meisjes (kinderfeestjes tip!) en men zet 2 doelen neer om op te schieten. Even een uitleg hoe het werkt. En schieten maar, om de beurt!
Wie het dichts bij het doel schiet is de winnaar. Bekijk het filmpje wie de winnaars zijn (links de meiden, rechts de jongens)

De pijl en boog is heel handig in gebruik. De kinderen hebben gelijk door hoe het EB_1199424Awerkt. De pijlen plakken ontzettend goed op meerdere oppervlakten. We hebben al ramen, deuren, parketvloer, (keuken)kasten en meer getest.

Een hartstikke leuk item om binnen en buiten te gebruiken.

/Miranda Young

Een gedachte over “Zanobow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.