WIDM JuniorNa lang wachten komt er na de zeer succesvolle editie voor volwassenen nu ook een junior editie uit van het bordspel Wie is de Mol?. Het bordspel Wie is de Mol? Junior is vanaf 15 oktober overal verkrijgbaar! Alle jonge molloten (fans van Wie is de Mol?) kunnen eindelijk in hun eigen woonkamer op zoek gaan naar de Mol! In het spannende bordspel Wie is de Mol? Junior moeten de spelers een geheim woord proberen te raden. De spelers moeten door vragen te beantwoorden bij het juiste woord komen. Maar pas op: er is ook een saboterende Mol actief! De vraag is en blijft: Wie…is…de…Mol?

Het spel Wie is de Mol? Junior
Speel nu thuis Wie is de Mol? In dit spannende spel proberen de spelers achter een geheim woord te komen. Het lukt als de spelers elkaar vertrouwen en goed samenwerken. Dat lijkt makkelijker dan het is, want één van de spelers is de Mol en die probeert het spel te saboteren. Als de Mol daarin slaagt, is het spel verloren. Ontdek het geheime woord en ontmasker de Mol voor het te laat is. Wat je nodig hebt is: mensenkennis; slimheid en stressbestendigheid. Veel spelplezier!

Doel en winnaar van het spel
De spelers hebben 45 minuten de tijd om een codewoord te vinden. Door het goed beantwoorden van multiplechoicevragen krijgen de spelers letters van het codewoord. Maar… één van de spelers is een Mol. Zijn taak is om er voor te zorgen dat de spelers het geheime codewoord niet vinden. Slaagt de Mol in zijn opzet, dan wint hij het spel. Als de spelers het geheime woord, ondanks de Mol, toch vinden, winnen zij het spel. De speler die individueel het beste resultaat behaalt, is dan de uiteindelijke winnaar. In de junior editie van Wie is de Mol? wordt het de jonge spelers iets makkelijker gemaakt het geheime woord te ontrafelen, doordat ze door middel van jokers letters van het codewoord kunnen kopen.

Makers bordspel Wie is de Mol? JuniorArtwork Achterkant WIDM Junior
Het bordspel Wie is de Mol? Junior is geproduceerd door Just2Play en is een licentie van IDTV, AVRO en Woestijnvis.

Spelers: 3-6 spelers
Leeftijd: 10+
Speelduur: +/- 45 minuten
CAP: € 24,95

Winnen!
Wij mogen 1x Wie is de Mol? Junior weggeven!

Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor-en achternaam.
Deze actie is inmiddels afgelopen. Imy Ali heeft gewonnen!

(Visited 202 times, 1 visits today)

66 thoughts on “Bordspel Wie is de Mol? Junior vanaf 15 oktober overal te koop!

 1. Mijn echte achternaam is Mol en ik zou het spel heel graag willen hebben om zo veel lol te hebben met mijn kinderen! Ook allemaal Molletjes! xxx

 2. Nu alweer een paar dagen regen in de herfstvakantie….Maar dan gaat de kast van de spelletjes open, gezellig!
  Wat zou het fijn zijn om er eens een nieuwe uit te toveren! De benodigdheden voor dit spel hebben mijn kids wel :mensenkennis,slimheid en stressbestendig. Dus dit spel is echt wat voor mijn speurneuzen!
  Ik hoop dat ik een plekje in de spelletjeskast mag vrijmaken!

 3. Zou het spel met opa en oma willen spelen in de herfstvakantie.
  We houden heel erg van spelletjes spelen en vind wie is de mol leuke programma.

 4. Super spannend! Ik heb elk seizoen gezien. Het blijft leuk.
  Leuk dat ze er een bordspel van hebben gemaakt. Kan ik samen met mijn mol vrienden zelf het spel gaan spelen. Nu al zin in!

 5. Ik ben samen met mijn moeder een groot fan van Wie is de Mol. Kijken iedere aflevering terug en gaan samen op zoek naar theorieën en complotten. En nu is er een bordspel…hoe gaaf is dat. Daar doe ik heel graag aan mee want als het net zo verslavend is als het tv-programma hebben wij heel wat uurtjes spelplezier.

 6. ik kijk het altijd met mijn kinderen die er ook helemaal weg van zijn , dus willen wij graag dit fantastische spel winnen om het thuis nog lang te kunnen spelen

 7. llijkt me leuk voor mijn 2 oudste kleinkinderen die nu 9 e n12 zijn………en leerzaam misschien ook nog dus dubbel plezier als we winnen #

 8. Mijn favoriete tv-spel! Zou natuurlijk fantastisch zijn om te winnen zodat we het zelf ook kunnen spelen. Ik denk dat ik een hele goede mol zou zijn 😀

 9. Het hele jaar kijken we uit naar Januari, zelfs midden in de zomer hebben we het over de Mol. Lijkt me een heerlijk spel om met mijn molgekke dochter te doen.

 10. Echt een spel voor ons gezin want:
  Een dag zonder spelletjes, is een dag niet geleefd,
  Kiddowz weet waar deze spelletjeskoningin behoefte aan heeft.
  Als vorstin van het spelletjesrijk ben ik zeer ik zeer bedreven,
  en vind ik het super dat het bordspel-wie-is-de-Mol weggeven!

 11. Leuk voor mijn dochter en haar vriendinnen. Ook iets wat ze met haar hele klas kan doen aangezien daar maar zes kindjes in zitten!

 12. Erg leuk, zeker omdat de mollenvanger hier onze mol (een echte dus) van de week eindelijk gevangen heeft, nadat het kreng zeker 60 molshopen heeft gegraven. Grrrr.

 13. Jaa, wij, ik en mijn nichtjes zijn verslaafd aan dit programma en hebben het zodra het op de buis is nergens anders over, daarom is dit het PERFECTE spel voor ons!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.