Voor elke voetballiefhebber is het een droom om FC Barcelona live in actie te zien. Het gigantische stadion, Camp Nou maakt elke voetbalfan enthousiast. Daarnaast is Lionel Messi de grote idool van iedereen die van voetbal houdt, zeker van de jongens, maakt niet uit welke leeftijd. Al jaren lang laat hij samen met Cristiano Ronaldo zien dat zij de beste voetballers ter wereld te zijn. Dit maakt een weekendje Barcelona inclusief voetbalwedstrijd van Barcelona een fantastisch weekendje weg voor ouder(s) + kind(eren)!

Naast dat Barcelona puur voetbal ademt, zijn er genoeg andere activiteiten die precies een weekend vullen. Denk bijvoorbeeld aan Sagrada Família, een van de ontwerpen van Antoni Gaudí, maar ook een fietstour door de stad is aan te raden. Met de aangename temperaturen in Barcelona (zeker van mei tot en met oktober), is lekker op het strand zitten ook geen straf. De dag afsluiten met tapas en sangria maakt het weekend helemaal af. Tijdens de jaarlijkse evenementen is er verder nog van alles te beleven! Zo zijn het Merce festival, de Marathon van Barcelona en Diada Nacional de Catalunya dagen dat de stad helemaal uitloopt en de sfeer erg goed is!

Een weekendje Barcelona is erg populair onder ouders en hun kind(eren). Het wordt bijna gezien als een bedevaarttocht voor voetbalfans. Het stadion van FC Barcelona biedt plaats aan maar liefst 99.000 toeschouwers. Geloof me, dat is indrukwekkend om mee te maken. Dit seizoen staat Barcelona op het punt kampioen te worden, waardoor de sfeer in het stadion opperbest is. Verder doen zij ook nog mee in de Champions League.

De voetbalreizen naar Barcelona zijn erg in trek, doordat er veel vlucht opties zijn, maar ook veel hotels beschikbaar zijn. Op de manier zijn de prijzen voor een weekendje Barcelona relatief laag. Aanbieder Equipo Voetbalreizen is al 15 jaar gespecialiseerd in voetbalreizen en bieden de mogelijkheid om de hele reis zelf samen te stellen. Zo kies je zelf je vertrek luchthaven, hotel en zelfs de zitplaatsen in het stadion en boek je eenvoudig andere activiteiten bij jouw reis, zodat je tijdens het weekend weg niet voortdurend in de rij moet staan bij verschillende activiteiten.

Ben je nou enthousiast geworden om Barcelona te bezoeken voor een weekendje weg met je zoon/dochter? Dan heb ik goed nieuws, want in samenwerking met Equipo Voetbalreizen mogen wij een kortingscode van €30,- weggeven aan onze lezers. Deze code is tot en met mei 2020 te gebruiken! Bekijk dus snel het aanbod voetbalreizen naar FC Barcelona en gebruik de code; KiDDoWz30 bij het boeken.

*de code is te gebruiken op het hele aanbod
*de code is te gebruiken tot en met 31 mei 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.