Als onderdeel van de meest ambitieuze transformatie en uitbreiding van het Walt Disney Studios Park sinds de opening van Disneyland Paris, wordt het allereerste Marvel themaland in Europa geopend. Marvel Avengers Campus biedt verrassende live-action stunts, heroïsche ontmoetingen met Marvel Superhelden, twee attracties boordevol actie en themarestaurants en boetieks.

Opening Marvel Avengers Campus

Marvel Avengers Campus opent in Disneyland Paris op 20.07.2022. In dit nieuwe themaland kunnen gasten een actieve rol spelen naast de machtigste helden van de aarde en hun eigen heldhaftige verhaal beleven. Marvel Avengers Campus is een volledig nieuw ontworpen universum dat is gewijd aan het ontdekken, werven en trainen van de volgende generatie helden. Iedereen is uitgenodigd om een team te vormen met de Avengers en hun bondgenoten: van webben slingeren als Spider-Man en vliegen in de ruimte met Iron Man en Captain Marvel tot het aantrekken van een Superhelden pak.

Marvel Avengers Campus opent als onderdeel van de viering van de 30e verjaardag van Disneyland Paris. Het is de volgende belangrijke mijlpaal in het meerjarige transformatieplan van het Walt Disney Studios Park en vertegenwoordigt het volgende niveau van uitzonderlijke gastervaringen van het resort. Met Marvel Avengers Campus en – The Art of Marvel is Disneyland Paris klaar om de ultieme bestemming te zijn voor Marvel fans om een spectaculaire ervaring te beleven tussen hun favoriete Superhelden.

Volgende generatie superhelden

Stel je voor: je helpt Spider-Man tijdens een missie waarbij je webben uit je polsen kunt schieten, je redt het universum op hoge snelheid samen met Iron Man en Captain Marvel, je traint met Okoye en de Dora Milaje, je ziet hoe Black Widow de kwade krachten bestrijdt, je danst met de Guardians of the Galaxy… en zo veel meer.

Avengers Campus is door Tony Stark zelf opgericht om de volgende generatie Superhelden te ontdekken, te rekruteren en te trainen. Voor het eerst zijn rekruten in staat om een actieve rol te spelen naast de Avengers.

Om deze belofte waar te maken, hebben de Walt Disney Imagineering teams in Parijs en over de hele wereld zij aan zij gewerkt met teams die de Avengers films, televisieseries en comics tot leven hebben gebracht. Samen hebben ze een gloednieuwe plek in het Marvel multiversum ontworpen en gecreëerd, die de innerlijke Superheld verdedigt die in ieder van ons leeft. Of ze nu diepgewortelde Marvel fans zijn of nieuw zijn in de wereld van de Superhelden, zodra gasten Avengers Campus betreden, worden ze allemaal rekruten, klaar om de volgende stap te zetten in hun heldenreis.

Tijdens hun ‘Groots Avontuur’ kunnen rekruten zich in de boetieks omkleden als een van hun favoriete Superhelden en bijtanken zoals de Avengers dat zouden doen met verschillende heerlijke hapjes en traktaties in restaurants PYM Kitchen, Stark Factory en nog veel meer.

Verrassende live action stunts en heldhaftige ontmoetingen

Met verrassende live-action stunts en heldhaftige ontmoetingen, waaronder Spider-Man, Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Black Widow, Thor en Loki, maken de rekruten deel uit van het Marvel universum. Sam Wilson als Captain America, Ant-Man en The Wasp, Okoye en de Dora Milaje van Wakanda maken ook voor het eerst hun opwachting in Disneyland Paris. Deze Superhelden staan klaar om Avengers Campus te verdedigen, wat kan leiden tot actie op de daken en over de hele campus. Rekruten willen daar zeker rondhangen om te zien wat er gebeurt.

Gasten krijgen de kans om Spider-Man, Iron Man of Captain Marvel te ontmoeten in een nieuw speciaal gebouw dat uniek is voor Avengers Campus in Disneyland Paris: het Training Center. Voor de eerste keer in een Disney Park, kan een dynamische ‘freeze frame’ videosequentie, gemaakt door Disney PhotoPass™ met 27 camera’s rondom de actie, deze ontmoetingen met Captain Marvel of Iron Man vastleggen en er onvergetelijke momenten van maken. Deze speciale ontmoetingen kunnen worden geboekt via de Disneyland Paris mobiele app.

Nieuwe rekruten van alle leeftijden kunnen buiten helden ontmoeten op meer interactieve en spannende manieren dan ooit tevoren. Ze krijgen de kans om te trainen met de trouwe beschermers van Black Panther, de Dora Milaje en leren van de krijgers van Wakanda hoe het is om lid te zijn van deze elite koninklijke garde.

Ook rijdt de hele dag een nieuw high-tech Avengers voertuig door de Campus rond om de helden in stijl te vervoeren. En de glanzende Quinjet op het QuinPad is ook het middelpunt van de speciale missies.

Daarnaast krijgen rekruten de kans om hun beste danspasjes te tonen tijdens een interactieve dancebattle met Star Lord en Gamora uit Guardians of the Galaxy. De Gateway Portal geeft rekruten ook de kans om het moment vast te leggen waarop ze een van de vele Superhelden van Avengers Campus ontmoeten.

‘F.R.I.D.A.Y.’ de beroemde kunstmatige intelligentie, ontworpen door Tony Stark zelf, staat op de uitkijk en werkt samen met de machtigste Superhelden van de aarde. Ze is ‘geüpload’ naar de gevel van het AVENGERS ASSEMBLE: FLIGHT FORCE gebouw – het Avengers Hoofdkwartier – en zal ook rekruten verwelkomen op de Campus, deze controleren op bedreigingen en de aankomst en het vertrek van Avengers signaleren. F.R.I.D.A.Y.’s aanwezigheid is exclusief voor Disneyland Paris.

Bepaalde ervaringen, shows of evenementen kunnen worden gewijzigd of geannuleerd zonder voorafgaande kennisgeving, op basis van wijzigingen in gezondheidsmaatregelen en aanbevelingen van de overheid, of in geval van slechte weersomstandigheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.