Deze keer geef ik je een kijkje bij Dimageeern. Bij Deern vindt je producten van verschillende (jonge) designers en hun eigen producten. De producten van Deern zijn handgemaakt in Nederland of in kleine oplage in het buitenland. De materialen worden met zorg uitgezocht en zijn van goede kwaliteit.

En wat verkopen ze dan zoal bij Deern? Nou bijvoorbeeld de “knot,” een handgemaakte Turkse tulband knoop “slip-on” armband. Zonder sluiting! Deze leuke armband is verkrijgbaar in maar liefst 12 leuke kleuren.image

imageEn wat dacht je van deze mooi muurlamp? Gemaakt van hergebruikt hout, er zijn dus fijn geen bomen voor gekapt! Wat een leukerd hè? Doordat ze gemaakt wordne van hergebruikt hout wordt het milieu minder belast en is er geen een hetzelfde. Ik vind de Mai muurlamp erg mooi en een stoere uitstraling hebben.

Zelf werd ik toch wel een klein beetje verliefd op deze Harrie. Harrie is een donkergroene rugzak voor kinderen, in de vorm van een hond. Leuk voor naar de opvang of school! image

Boterhammetjes erin en misschien wat reservekleding. Er zit een apart vakje in, waar je mooi je kleine spulletjes in kwijt kan. Deze lieve rugzak kan als rugzak op de rug of als tas worden gedragen.

Oh en natuurlijk moet ik Miss viltstift imagebenoemen! Miss viltstift is een papieren pop die je kind naar hartelust zelf kan voorzien van een gezicht en mooie kleren. De stiften worden er bijgeleverd. En is miss viltstift toe aan een ander gezicht en jurk? De pop kan in de wasmachine en dan kan je weer opnieuw beginnen. Een heerlijk creatief product.

Maar het allerleukste product vind ik toch wel de Ponpon! De Ponpon is door Deern zelf ontwikkeldimage en speciaal voor baby’s. Het is een speenknuffel, die heerlijk zacht is en bestaat uit een heleboel fijne friemelsliertjes en kraaltjes. (goed vastgeknoopt!)

Door de Ponpon aan de speen te bevestigen, zal deze ook niet zo snel uit bed vallen of kwijtraken.
De Ponpon geeft baby’s comfort en rust, doordat het zo lekker zacht is en een heerlijk om aan te frutselen.  Helaas is mijn kleine man niet van de spenen, maar van het duimen. Toch wel een beetje jammer, want ik vind dit toch wel allerschattigst!

Winnen!
Is jouw (klein)kind wel van de speen? Of ken je iemand die wel zo’n leuke Ponpon kan gebruiken? Laat dan een reactie achter onder deze blog (voorzien van je voor- en achernaam) en geef aan voor welke Ponpon je gaat en voor wie! De winnaar wordt op 26 september bekend gemaakt!

Deze actie is inmiddels afgelopen. P. Hamers gefeliciteerd!

/Marije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.