Artiesten uit de hele wereld creëren een sprookjeswereld in zand met de meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel in de hoofdrollen. Ontdek deze uitzonderlijke tentoonstelling vol emoties en avontuur, en beleef de magie van de 90ste verjaardag van Mickey Mouse op het Groot Strand van Oostende, vanaf zaterdag 23 juni 2018.

Circa 40 kunstenaars, afkomstig uit 12 verschillende landen, creëren uit niet minder dan 240 vrachtwagens Ardens grottenzand, een beeldengalerij van ruim 10.000 m². De reusachtige sculpturen van 2 tot 12 meter hoog zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

Speciaal aangelegde paden maken het festival volledig rolstoeltoegankelijk, het wandelparcours bedraagt ongeveer 1 kilometer. Reken op één uur voor je bezoek.

Het Zandsculpturenfestival in Oostende staat in het Guinness Book of Records sinds 2010 als grootste festival in z’n soort. Dit jaar vanaf zaterdag 23 juni 2018 tot en met zondag 9 september 2018, doorlopend van 10 tot 19 uur.

Het Zandsculpturenfestival vindt plaats op het Groot Strand van Oostende, ter hoogte van het Zeeheldenplein, tussen het station en het Casino. (GPS adres: Zeeheldenplein, 8400 Oostende). Meer informatie en de entreeprijzen zijn hier te vinden.

WINNEN! Wij mogen maar liefst 5 duo-tickets weggeven, zodat je met twee personen naar dit gave festival kunt. Laat hieronder weten wie je meeneemt als je wint en vergeet niet om je naam + een geldig mailadres te vermelden. Deze actie is inmiddels afgelopen.

Beeld: Alle rechten voorbehouden. © Disney, © Disney - Pixar, © Marvel, © & TM Lucasfilm Ltd.

 

33 thoughts on “Zandsculpturenfestival Disney Sand Magic, Oostende (BE)

 1. Oh aan deze wil ik wel meedoen :). We gaan elk jaar en is elk jaar genieten. Ik neem mijn partner mee want ook hij kan genieten van deze prachtige kunstwerken.

 2. ik vindt dit prachtig ben er nog nooit geweest maar vindt het super mooi om te zien wat ze met zand kunnen maken en ik zou hier graag naar toe willen met mijn man 🙂

 3. Wat ontzettend mooi gemaakt die zandsculpturen. Ik had nog nooit gehoord van het festival in Oostende. Ik ben gek op Disney, het lijkt me echt prachtig om het Disney kasteel en de Disney helden te zien gemaakt van zand. Ik zou mijn vriend meenemen, hij houdt ook van Disney.

 4. Met mijn lieve zoontje en mijn vriend zou ik hier graag heen willen gaan we zijn nooit in het plaatsje geweest en Disney daar zijn we allemaal fan van.

 5. Net een vakantie geboekt aan de Belgische kust voor deze zomer dus met het gehele gezin genieten van de Disney creaties van zand zou erg tof zijn.

  Zeker omdat de 2 kids grote fans zijn van alles van Disney.

  En daarna een grote ijsco of wafel met slagroom, zegt de jongste net!

 6. Als Disneyfan, ben ik heel benieuwd naar de sculpturen van 90 jaar Mickey.
  Het zou fijn zijn om samen met mijn dochter alles tot in detail te bewonderen.

 7. Ohhh, daar heb ik altijd al eens naar toe gewild! Ik moet deze zomer toch al eens onderin Zeeland zijn, dus dan kan ik meteen mooi doorrijden naar Oostende! Ik zou mijn moeder meenemen; die vindt dit gegarandeerd even gaaf als ik!

 8. Samen met mijn man naar dit Zandsculpturenfestival in Oostende gaan in de vakantie, ja graag.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 9. ik ga samen met mijn man en 2 kinderen. dus lijkt ons eg leuk om eens te zien ..en gelijk een dagje aan de zee te beleven

 10. lijkt mij super om samen met mijn zoon te gaan. op het strand bouwen wij meestal de leukste en gekste creaties

 11. It’s a small world.
  Disney samengevat in een zandwereld.
  Hoe is het mogelijk?
  Heeft Klaas vaak het zand gestrooid?
  Fantastisch!
  Wij zijn benieuwd…

  Bas Lenie Rob en Joep

 12. Ik doe graag mee, zou mijn zoon heel erg leuk vinden, ik doe graag voor hem mee !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 13. Ik zou graag samen met mijn zoon hier naar toe willen. Je maakt hem niet blijer dan met zand en water. Dit zou hij heel gaaf vinden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.