logo-finishFinish, ik heb er al vaak over gehoord en ben het vaak tegen gekomen. Onder andere op producten in een winkel staat vaker een Finish logo omdat het aanbevolen wordt. Toch moet ik met het schaamrood op de wangen toegeven dat ik er nog nooit mee in aanmerking ben gekomen. Van Finish heb ik twee prachtige pakketten gekregen om te reviewen. Echter vind ik het helemaal niet leuk om te schrijven over een product terwijl ik er zelf geen ervaring mee heb. Dus stapte ik op de fiets en ging voor mezelf een pak kopen om zo te ervaren. Op de winactie kom ik later terug.

Finish is het meest aanbevolen merk van vaatwasmiddelen ter wereld. SAMSUNG CAMERA PICTURESZe spelen al meer dan 60 jaar een voortrekkersrol in de sector.
Belangrijke merken van vaatwasmachines, servies en kookgerei bevelen het Finish assortiment aan. Daar kunnen wij van KiDDoWz uiteraard niet in achter blijven. Zoals gezegd heb ik zelf een pak vaatwastabletten gekocht. Dezelfde die we weg gaan geven! Aangezien ik met vier kinderen elke dag een hele lading vaat heb komen die vaatwastabletten meer dan van pas. Gelijk de eerste avond al zit de vaatwasser vol, nadat het nachttarief van stroom is ingegaan (helaas nog geen zonnepanelen op het dak) gaat de vaatwasser aan. Een paar uur later is de vaat helemaal schoon en droog en kan ik beginnen met uitruimen. De kopjes, glazen, borden, bestek en de pannen zijn allemaal hartstikke schoon. Het ruikt ook echt heerlijk fris!

SAMSUNG CAMERA PICTURESWat moet je doen om kans te maken op het Finish pakket bestaande uit: Finish Powerball Shine en protect 30 stuks, Finish protector en Finish machinereiniger t.w.v. €30,97:
– Laat een reactie hieronder achter. Voorzie het bericht van naam + e-mail adres
– Verhoog je winkans door minimaal 3 reacties achter te laten bij andere reviews (eerdere inzendingen tellen niet mee)
– Delen mag maar hoeft niet :)
Om het nog leuker te maken geven we niet één maar twee pakketten weg!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

Mocht je de vaat niet zolang kunnen wachten dan zijn ze hieronder te bestellen:

[bol_product_links block_id=”bol_55f6bbb788a64_selected-products” products=”9200000045288989,9200000039910749,9200000041190734″ name=”Finish” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Miranda Young

62 thoughts on “Finish + Winactie

 1. Ik gebruik ook meestal huismerk of Lidl blokejs vanwege de prijs. Ben wel benieuwd of je inderdaad verschil merkt. En die shine….zie je echt dat de vaat meer glimt? Ik zou dit pakket wel willne gebruiken….4 kids….veel vaat…herkenbaar! Gelukkig hoef ik het niet met de hand af te wassen.

 2. Helemaal leuk en handig! 😀 Ik woon sinds donderdag op mezelf…. Was van plan de vaatwasser niet te gebruiken en gewoon met de hand af te wassen maar ooow het is toch wel heel verleidelijk om de vaatwasser te gebruiken hoor… Dus hij staat alweer voor de helft vol met vaat haha…. Ik doe graag mee met deze leuke en schone actie! Altijd handig om vaatwastabletten te winnen, en ook nog eens van een goed merk.. Top..
  Fijn weekend, groetjes ilsiee

 3. Wij hebben sinds een week een vaatwassers! Wat een luxe zeg! Dit pakket met vaatwasserbenodigdheden zou natuurlijk erg van pas komen!

 4. Met dit finish pakket komt mijn schone was wel heel snel over de finish!. Doe graag mee, want een schone vaat begint bij een schone wasmachine. En met een groot gezin is een vaatwasser absoluut een onderdeel van de keuken wat ik absoluut niet kan missen. Een goed onderhouden vaatwasser zorgt voor een schone vaat… ..
  Laat mijn eten maar lekker geserveerd worden op mooi glanzende borden!.

 5. Ben benieuwd …….. een middel dat écht helder en schoon wast zonder zeepresten ……..
  zoiets zou ik heel graag eens willen testen !!!

 6. Ook ik ken Finish alleen van naam. Ben wel nieuwsgierig geworden, en we kunnen ze zeker zoals bijna iedereen wel vaatwastabletten gebruiken. Dus wil ze graag eens tetsen.

 7. erg handig om mijn afwas goed schoon te krijgen in mijn nieuwe vaatwasser. want tot op heden moest ik altijd met de hand afwassen en straks heb ik een vaatwasser

 8. De vaatwastabletten Van Finish ken ik wel, maar de andere producten van Finish ken ik nog niet. Ik zou het fantastisch vinden om uit te proberen en stel daar heel graag ij vaatwasser beschikbaar voor 😉

 9. Ik ben benieuwd, ik moet eerlijk bekennen dat ik het merk Finish nooit koop. Ik wil wel eens ervaren of dit echt beter is dan mijn huidige merk. Misschien wordt mijn vaat en vaatwasser wel frisser en schoner dan ooit.

 10. Net terug van vakantie waar alle afwas met de hand moest gebeuren nu lekker thuis en heerlijk de afwasmachine, wat een plezier en nog meer lol als ik dat mooie pakket van finish mag winnen, daar kan geen vakantie tegen op!

 11. Woh wat een geweldige leuke actie is dit, ben zeer benieuwd of dat het meest aanbevolen merk ook als de beste zijn werk doet. Zodat mijn vaat er schoon en glanzend uit vandaan komt. Ik doe heel graag mee om kans te maken, er zo achter komt of deze werkelijk de beste zijn.

 12. wauw ik doe heel graag mee voor dit super pakket Finish biedt een grondige reiniging zelfs in de moeilijkste omstandigheden.en hier zijn ze soms heel moeilijk! ik doe heel graag mee

 13. Ik was nog steeds met de hand af, vorige maand besloot ik om een vaatwasser te willen. Nu ben ik mij aan het oriënteren. Het pakket winnen is natuurlijk fijn voor de eerste vaat die ik straks niet meer met de hand hoef te doen

 14. ik ben de afwasser van dienst maar zou zeer graag dit pakket schenken aan mijn dochter of zoon die allebei een afwasmachine bezitten

 15. ik ben niet tevreden over mijn eigen, maar naar welke ik het beste kan overstappen??
  Dit lijkt mij een uitstekende gelegenheid om dit te proberen.
  Duim!!

 16. Heel herkenbaar, hier ook altijd een volle machine en wat is dat heerlijk inderdaad……….zo’n machine die al je servies lekker poedelt 🙂

 17. Hai,

  Mijn vaat moet altijd spik en span zijn! En dat lukt eigenlijk alleen maar met goede middelen…
  Dus doe ik heel graag mee met je actie. 🙂

  Schone groetjes, Vivian

 18. Ik doe graag mee, mijn glazen komen dof uit de vaatwasser en ik zou graag willen testen of met dit produkt ze er wel glimmend uit komen

 19. Dit is het vaatwasmiddel wat ik graag eens wil proberen. Weet vaak niet welk merk ik moet kopen. Misschien wordt dit mijn vaforiet. Ik doe graag mee.

 20. ik heb je review gelezen en voor het “ruikt lekker” stukje vond ik interessant. Ik vind mijn vaat namelijk helemaal niet lekker ruiken na de vaatwas (niet dat het stinkt, maar ‘t ruikt gewoon niet lekker). Ik zou deze finish wel eens willen proberen (moet vanmiddag boodschappen doen en ga meteen ff ‘t “afwas-schap” induiken om een verpakking te proberen. Natuurlijk zou ik dolgraag verdertesten met de verpakkingen die jullie weggeven 🙂

 21. Ik doe ook graag mee aan de winactie. Vooral leuk dat het een geheel pakket is. Ik koop bijna nooit iets anders dan tabletten voor de vaatwasser ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.