Met de start van het nieuwe jaar voert het populaire kinderspeelgoed Fisher-Price een herpositionering en pay-off door. De nadruk zal in de toekomst meer gelegd worden op ‘ontdekken’. Kinderen mogen en kunnen namelijk met Fisher-Price op hun eigen tempo en op hun eigen manier ontdekken en zich zo ontwikkelen. “Ontdek op je eigen manier” is daarom de perfect passende, nieuwe slogan van Fisher-Price.


fis1Pop ’n Push Elephant
Deze Pop ’n Push olifant is onweerstaanbaar om mee rond te lopen en telkens opnieuw te zien hoe hij gekleurde ballen opwerpt met zijn slurf. Dat doet hij zolang je kindje blijft lopen of de olifant laat heen en weer bewegen. Een grappig dier dat de leukste dingen doet. Inclusief drie gekleurde ballen.

Leeftijd: 12 t/m 36 maanden

fis2Stackin’ Sounds Animals
Drie stapeldieren in vrolijke kleuren: een nijlpaard, een olifant en een krokodil. Ïeder dier heeft zijn eigen kleur en geluidje.

Leeftijd: 6 t/m 36 maanden

 

WINNEN!
Wij mogen 1 kindje blij maken met de 2 producten die je hierboven ziet! Waarom moet juist jouw (klein)kind winnen? Laat een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!
fisherprice1

 

76 gedachten over “Fisher-Price – “Ontdek op je eigen manier”

 1. Oh, wat leuk!!! Onze kleine peuter moet er nog een beetje aan wennen dat ze binnenkort een broertje of zusje krijgt.
  Mijn man heeft mij afgelopen zondag ontzettend verrast door een babyshower te organiseren, geweldig! wat zijn de baby en ik verwend!!! Maar Alyssa vond het toch wat lastig dat er maar heel weinig cadeautjes voor haar waren. “Is voor de baby”is nog wat moeilijk te begrijpen, want er is toch helemaal geen baby? Alleen een hele dikke buik van Mama!
  Daarom gun ik haar dit leuke speelgoed! (ze is trouwens dol op olifantjes! 🙂 Kan ze er eerst heerlijk zelf mee spelen, en later samen met haar broertje of zusje!

 2. Mijn kind wil elke dag 20x het boek van Elmer de olifant horen…dus ik ken de boekjes nu uit mijn hoofd!
  Dus speelgoed van een olifant, een schot in de roos! Fisher Price zet in op zelf ontdekken,
  dat lijkt me wel wat!

 3. mijn zoontje heeft door een auto immuunstoornis een motorische achterstand. dus dit is heel leuk speelgoed om hem uit te dagen.

 4. Speelgoed met het thema dieren doet het hier in huis fantastisch! Alle dieren worden herkend nu we een abonnement op de dierentuin hebben en er dus met enige regelmaat te vinden zijn 🙂 Succes verzekerd! Fisher Price blijft een geweldig merk, dat leren door zelf te ontdekken centraal heeft staan!

 5. Ik vind al het speelgoed geweldig, ik word bijna Oma voor de eerste keer en ik ga veel oppassen, dus wat speelgoed hier in huis zou geweldig zijn , en van Fisher Price is alles veilig!!! Alles is welkom!!

 6. Ik maak graag kans voor mijn kleine nichtje die probeert te gaan lopen.. 🙂 Een spannende tijd voor zowel haar als haar papa en mama ! Met de olifant maakt het lopen natuurlijk wel even een stuk leuker en uitdagender !

 7. Ik zou het mijn kleindochter heel graag gunnen. Mijn dochter vind dat ik me er teveel mee bemoei, maar mijn kleindochter loopt met 20 maanden nog steeds niet los. Van het consultatiebureau kregen we te horen dat ze pas echt los zal gaan lopen wanneer ze zelf de zekerheid ervaart die nodig is. Omdat ik dit van mijn eigen kinderen niet gewend ben, zou ik mijn kleindochter graag uitdagen met dit onwijs leuke speelgoed.

 8. Super prijs voor de kleine ze is toch al zo gek op al dat speelgoed en ik denk dat deze mooie producten van fisher price het loop proces bevorderen. Hopelijk winnen we.

 9. Ik zou graag winnen voor mijn schoonzus. Mijn neefje is een heerlijke ontdekker; daar past Fisher Price uitstekend bij!

 10. Fisher Price… daar speelden onze kinderen al mee! Staat voor vrolijkheid, degelijkheid en het is educatief; wat wil je nog meer voor je kleinkinderen?! Kom maar op met die vrolijke beestenbende!

 11. Ik heb een heel leuk buurmeisje en jongetje die allebei in deze leeftijd zit.
  Ik weet zeker dat ik ze allebei hiermee heel blij mee kan maken, en ik zal er goede ogen mee gooien.

 12. De jongste van onze 6 kids wordt 27 januari 1 jaar. Dit zou een geweldig verjaardagskado zijn voor onze kleinste meissie. Vooral hoe ze nu begint te stappen en langs de bank en tafel loopt zou dit speelgoed perfect zijn!

 13. Ik zou heel graag Fisher Price speelgoed winnen voor mijn dochter.
  Mijn dochter is voor de eerste keer zwanger en wij worden binnenkort voor de eerste keer Opa & Oma 🙂
  (Opa & Oma Duitsland om precies te zijn omdat wijzelf in Duitsland wonen)
  Eind januari zullen we naar Nederland om de aanstaande ouders te helpen om de babykamer af te maken, ze willen graag een babykamer met veel kleurtjes en dit gekleurde speelgoed zou daarin zeker niet misstaan, speelgoed is er nog niet en wij gunnen ons kleinkind een goede start en wat is er nou beter dan meteen beginnen met het veilige kwaliteits speelgoed van Fisher Price!

 14. ik zou dit leuke speelgoed van Fisher-Price aan mijn penvriendin geven waar ik al meet de 20 jaar meer schijf. ze is zwanger van haar 2de kind. gewoon omdat we al zo lang vriendinnen zijn en meerder keren per jaar elkaar schrijven en ik hoop nog vele jaren er bij

 15. dol graag voor mijn dochter mare
  ze begint nu van alles te ontdekken. heerlijk om te zien.
  maar niet altijd praktisch 😉

  ik hoop dat jullie haar deze uitdaging en plezier gunnen!

 16. mijn liefste dochter is volop de wereld om haar heen aan het ontdekken. Dit fantastische speelgoed van Fisher Price maakt het extra leuk voor haar!

 17. Mijn dochtertje is een druk ondernemend meisje. In de box zitten vind ze niet veel aan en het liefste onderzoekt ze dan ook de hele kamer. Vooral nu ze net kan lopen zal de Pop ’n Push Elephant een favoriet item worden.

 18. Ik ben pas voor de eerste keer tante geworden, en tsja ik wil natuurlijk wel de lievelings tante van die kleine worden, en mijn rol als peettante goed vervullen. Dus deze gave Fisher Price speelgoed zou goed van pas komen. Want eerlijk gezegd zelfs ik vindt het nog leuk 😉

 19. De Pop ’n Push olifant lijkt me geweldig voor mijn kleine meid!! Ze is gek op olifanten, ze kan sinds een paar dagen het geluid van een olifant nadoen! Zo grappig is dat!

 20. Wat zou het leuk zijn om de Pop ’n Push Elephant te winnen voor mijn kleine dame van bijna 1. Ze is een echte grappenmaker en zal zeker lol hebben om dit grappige olifantje!

 21. Twee cadeaus zelfs! Wat gaaf! Ik zou er een voor mijn zoontje houden en de ander aan de buurjongen geven. Spelen is delen!

 22. Zomaar zo lief is dit speelgoed van Fisher Price!
  Wij hebben net ons zesde kleinkind mogen verwelkomen en voor haar is er geen speelgoed meer meegebracht door het bezoek.
  Ach -ze heeft genoeg van haar zusje en broertje en van haar neefjes zegt iedereen,maar ook zij is uniek en zo welkom en voor haar zou ik dolgraag ook iets moois willen meenemen en wat kan er dan mooier zijn dan iets helemaal alleen voor haar van Kiddowz.net? Zomaar speciaal -zomaar voor haar! Geweldig zou dat zijn! dank jullie wel

 23. Wat leuk, wel 2 cadeautjes van Fisher-price! Laatst was ik met mijn zoontje op visite bij een vriendin waar ze de Pop ‘n Push Elephant hebben. Mijn zoontje was er helemaal weg van en heeft er de hele tijd mee gespeeld. Het zou natuurlijk super zijn om hem hiermee te mogen verrassen.

 24. shhhhh nog niet vertellen maar binnen 7 maanden worden mijn ouders oma en opa. We wachten nog even op onze volgende controle en het zou wel heel leuk zijn om bij de foto van ons wondertje dit leuke speeltje te kunnen geven zodat oma en opa in spe alvast kunnen wennen aan kinderspeelgoed in huis.

 25. Mijn kleine knulletje is nu al helemaal gek op dieren, maar we hebben nog nauwelijks speelgoed met dierfiguren. Deze geweldige prijs zou voor ons dus geweldig goed van pas komen.

 26. Ik wil ze graag winnen voor mijn dochtertje van 2 jaar. Ze houdt van wandelen. Ik kan haar al uren achter de Pop ‘n Plush olifant

 27. Voor mijn zoontje Rafael, hij is zo gek op water en ondanks dat hij nog geen 2 jaar is springt hij in het zwembad zo van de kant in het diepe. Gelukkig wel altijd met bandjes om en als zijn mama en papa ernaast staan of in het water staan

 28. Super leuk speelgoed, mijn kleine binkie is zo heerlijk nu hij net kan lopen. Met dat luierkontje. Ik ben zo ontzettend trots op hem dat hij zo lekker kan lopen nu. Dat verdiend een cadeautje

 29. Wat leuk voor mijn jongste neefje. Hij krijgt binnenkort het doopsel en dan zou dit natuurlijk een erg leuk felicitatiekado zijn!

 30. Ik doe graag mee voor mijn nichtje.
  Na een heftige tijd in haar korte leventje zou dit een leuke opkikker zijn voor haar.

 31. Dit zou echt super zijn voor onze kleine meid van 15 maanden oud, die ook nog eens 3 weken geleden grote zus is geworden 😉

 32. Het leuke Olifantje om voort te drukken lijkt mij erg leuk voor mijn kleindochter van 2 jaar.
  Maar de stapelanimals is wel wat voor mijn kleinzoon van 8 maanden.
  Ik doe zeker mee met deze leuke actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.