rk1Een beetje baby laat tegenwoordig vlak na de geboorte al zijn of haar smaak zien in kleding. Oftewel: de smaak van de papa en mama. Bijvoorbeeld met een speen van papa’s favoriete voetbalclub of een romper van met mama’s muzieksmaak. Ook onze dochter doet mee aan onze gekte, in dit geval op muziekgebied.

Tijdens mijn speurtocht naar leuke outfits voor onze rockchick, stuitte ik op de leuke website ‘Rockabilly‘. Bij deze webshop kun je terecht voor de beste mix van mode met rock ‘n roll.

rk2Het fijne aan Rockabillyshop is dat je niet alleen kleding en accessoires van bekende merken kunt shoppen, maar ook leuke items van kleinere merken. Dan weet je tenminste zeker dat je iets unieks hebt! Want hoé leuk de pakjes van de Hema en H&M ook zijn: op het kinderdagverblijf lopen ze er allemaal in.

Daarnaast heeft de webshop ook z’n eigen exclusieve merk: RockabillyKids®. Leuke en coole rock ‘n roll kleding speciaal ontwikkeld voor kinderen. In de stoere dessins vind je blije gezichtjes en de kleding is zacht dankzij het gecertificeerd organisch katoen.

Als je gaat shoppen voor jouw kleine Rockabilly of Rockchick, houd er dan rekening mee dat de kleding nogal klein uitvalt. Want hoé leukrk3 de kleding ook is, het is jammer dat jouw mini er binnen no time uitgegroeid is. Wij hadden een enorm stoer rood speelpakje voor onze kleine dame, maar die heeft ze helaas maar één keer aan gehad. Maat 80 was voor onze maat 74-dragende dame al veel te klein. Maar als je de kleding gewoon iets groter koopt, staat er niets meer in de weg om heerlijk te shoppen bij deze fijne webshop.

EN, hoera hoera, bij Rockabillyshop.nl kunnen KiDDoWz lezers nu 10% korting krijgen op hun aankoop door éénvoudigweg de tekst-code : rockabilly in te voeren tijdens het bestelproces! Korting, daar houden we van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.