yoemylogoEen nieuwe aanwinst op komst? Volg de ontwikkelingen van je baby tijdens je zwangerschap. Met de groeikalenders van   is aftellen nog nooit zo leuk geweest! Elke maand even een momentje stil staan bij de interessante, leuke informatie en illustraties over de groei van je baby.


Groeikalender met stoere bedelarmband van .yoemy1
Met deze 9 bedeltjes van – elke maand een bedeltje erbij uit de groeikalender van – is aftellen nog nooit zo leuk geweest! Naast de stoere bedelarmband, bevat deze doos een groeikalender met interessante, leuke informatie en illustraties over de groei van je baby.

Groeikalender met luiertas hanger van .yoemy2
Met deze 9 bedeltjes van – elke maand een bedeltje erbij uit de groeikalender van – is aftellen nog nooit zo leuk geweest! Naast de luiertas hanger bevat deze doos een kalender met interessante, leuke informatie en illustraties over de groei van je baby.

yoemy3Groeikalender met handgemaakte chocola van .
Volg de ontwikkelingen tijdens je zwangerschap met smakelijke maandelijkse verassingen uit de groeikalender van . Mama krijgt maandelijks een korte uitleg over de groei van het kindje onder het genot van een bijzondere chocolade verassing. Oh enne.. elk chocolaatje is uniek! Ze worden namelijk handgemaakt door Meneer Chocola.

Groeikalender met dun bedelarmbandje    yoemy4
Met deze 9 bedeltjes van – elke maand een bedeltje erbij uit de groeikalender van – is aftellen nog nooit zo leuk geweest! Naast het dunne bedelarmbandje, bevat deze doos een groeikalender met interessante, leuke informatie en illustraties over de groei van je baby.

yoemy5Groeikalender met heerlijke thee van .
Met de groeikalender van wordt de band tussen mama en kindje elke maand even in het zonnetje gezet. Geniet 9 maanden lang elke maand van een kopje heerlijke mama thee!Deze mama thee is lekker en gezond om tijdens je zwangerschap te drinken (bevat geen cafeïne/theïne).

Inhoud: 27 gram ℮
Gebruik: 1 zakje (3 gram) per 250 ml water, trektijd 2-4 minuten
Ingrediënten: Biologische rooibos 60%, kamille 30% en brandnetel 10%.

WINNEN!
Wij mogen 1 Groeikalender met thee weggeven van .
Laat onder dit bericht een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en vertel meteen eventjes voor wie jij meedoet.
Wij maken op 6 oktober de winnaar bekend!

Deze actie is inmiddels afgelopen. Eleanor Marbus heeft gewonnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.