kraamkado1Als je op zoek bent naar leuke kraamcadeaus, kom je een heleboel tegen op het grote internet! Echter is het soms moeilijk om een duidelijke, overzichtelijke site te vinden, waar je kunt slagen, ongeacht wat de prijsklasse is waarin jij iets zoekt. Het team van Hipkraamkado.nl vond de prijzen voor de cadeautjes die zij tegenkwamen relatief hoog en besloot toen zelf de cadeautjes te gaan maken! Gesteund door creatieve vrienden en familie, hadden ze al snel een hoop handen die leuke dingen konden maken en waarom zouden ze het resultaat hiervan niet verkopen via internet? Naast dat er met grote zorg gewerkt wordt aan alle kraamcadeaus, heeft het team van Hipkraamkado.nl er vooral heel veel plezier in én dat kun je zeker zien aan de producten die er verkocht worden!kraamkado2

Deze kraammand hiernaast, in roze tinten is leuk om te geven als kraamcadeau bij de geboorte van een meisje. De kraammand bestaat uit 8 babycadeaus, waaronder 2 badfiguurtjes, ”baby on board” plaatje, cupcake, rompertje, slabbetje, figuur deurstopper, origineel handgemaakte speenkoord en voedingsbakje met lepeltje. De cadeaus worden kleurrijk ingepakt zodat er elke dag een cadeautje uitgepakt kan worden. Uiteraard is er ook een jongensvariant verkrijgbaar in de kleur blauw!

kraamkado3Je hoeft dit baby bloemen boeket nooit water te geven en ze hoeven ook niet schuin afgesneden te worden, ondanks dat blijven ze heel lang vers en zullen ze voor langere tijd hun huis-, slaap- of ziekenhuiskamer fris op pimpen. Dit blauwe baby bloemen boeket bestaat uit een rompertje, 2 paar sokken, 2 slabbetjes, 2 mutsjes en 3 handdoekjes. Het boeket is van het merk Babycorner. Zoals je vast al verwacht had, er is ook een meisjesvariant te koop!

Cupcakes zijn hip en lekker om op te eten, maar de cupcakes voor baby’s van Hipkraamkado.nl zijn niet voor consumptie, maar wel erg origineel om weg te geven als u op kraamvisite gaat of een babyshower kraamkado4heeft. De cupcakes worden geleverd in een siliconen cupcake bakje en de ingrediënten bestaan uit een katoenen monddoekje en een hydrofiele monddoekje. De cupcakes worden leuk verpakt in een echte cupcake doos en zijn per 1 of 4 af te bakken 😉 Hiernaast zie je de meisjesvariant, maar uiteraard is deze ook voor jongetjes te krijgen!

kraamkado5Hip baby speenkoord gemaakt van gekleurde kralen en letterkralen. Het speenkoord is voorzien van een clip die makkelijk te bevestigen is aan babykleding, kinderwagen of gordel. De naam kan opgegeven worden in het opmerkingenveld. Let op: Het speenkoord kan niet gebruikt worden als speelgoed en het is aan te raden dit niet te gebruiken in bedje, wieg of box. Alleen te gebruiken onder toezicht van volwassenen.

WINNEN!
Wij mogen een cadeaubon weggeven twv € 20,00 om te besteden in de webwinkel van Hipkraamkado.nl!
Laat een reactie achter onder dit bericht voorzien van je voor- en achternaam en laat ook meteen weten wat je zou kopen als je wint!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.