k3Goed nieuws voor de fans van meidengroep K3, want Bigben Interactive brengt maar liefst 3 nieuwe K3 producten uit. Vanaf 7 november zijn de K3 radio/CD speler, wekkerradio en Sing-Along Sound Tower verkrijgbaar. Een feest voor elke meisjeskamer! Oya lélé!

K3
K3 is een Vlaams-Nederlandse muziekgroep. Al jarenlang staat de meidengroep aan de top bij vooral de jongere meisjes. K3 besloot in 1999 mee te doen met de preselecties voor de Belgische inzending aan het Eurosongfestival met het liedje ”Heyah Mama”. Ze kwamen niet door de preselectie heen, maar het liedje werd toch een grote meezinghit. ”Heyah Mama” was het begin van het grote succes van K3 in zowel België als in Nederland. K3 werd alsmaar succesvoller en in 2003 kregen ze zelfs een eigen kinderprogramma op televisie, De Wereld van K3. Ook volgden eigen cd’s, films, musicals, een museum en een uitgebreide productlijn. Ook vandaag de dag is de populariteit van de meiden van K3 onder jonge meisjes nog steeds gigantisch.

Nieuwe producten
De lijn met producten van K3, van kussens tot pennen, wordt eind oktober uitgebreid met een K3 radio/CD speler, wekkerradio en Sing-Along Sound Tower die Bigben Interactive uitbrengt. De producten hebben mooie extra’s. Zo kun je op de wekkerradio twee alarmtijden instellen en zitten er een “sleep” en “snooze” functie op. De radio/CD speler heeft een AUX-ingang zodat de K3 nummers zo van een iPod®, iPhone® of andere MP3 speler kunnen worden afgespeeld op de speler. Ook de Sing-Along sound tower heeft een USB-ingang en een AUX-ingang voor een externe geluidsbron zoals een telefoon. Bij de Sing-Along sound tower wordt een microfoon meegeleverd, dus er kan lekker meegezongen worden met alle hits van K3!

Wekkerradio: € 29.99
Radio/CD speler: € 44.99
Sing-Along Sound Tower: € 99.99

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.