bumba1Vorige week dinsdag was het dan zover! De première van ‘Bumba op reis’. Wat een feestelijke gelegenheid was dit. Bij binnenkomst werd Bumba meteen ontdekt door mijn peuter:  “Kijk mama Bumba!”. Bij de perstafel kregen we de kaartjes en kreeg mijn peuter een mooie echte Bumba muts. Deze is de rest van de dag niet meer afgegaan. De vrolijke kindervriend die we kennen van televisie, laat in het echt de ogen van mijn peuter nog meer stralen.

Bumba is voor de 3e keer terug in de Nederlandse theaters met een compleet nieuw theateravontuur voor de allerkleinsten. En hij neemt natuurlijk al zijn grappige vrienden mee! Bij het binnenkomen in de zaal had mijn kleine theaterbeest meteen de stoelverhogers in de gaten. Die moet ik hebben dacht hij, want hier gaat iets spannend gebeuren! Hij weet al helemaal hoe het gaat in het theater. Vol spanning wachten we samen af tot de show gaat beginnen.bumba2

Als de vakantie eindelijk is aangebroken rent kleine Pim meteen naar zijn kamer om met al het speelgoed te spelen dat al weken op hem staat te wachten. Hij laat zijn plannen echter snel varen als hij hoort dat hij mee op reis mag met Bumba en Bumbalu! Het is een droom die in vervulling gaat, totdat ze plots Babilu kwijt raken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar the Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen, waarna ze door trekken naar Afrika om te eindigen in Azië. Maar eerst maken ze nog een tussenstop in Sneeuwland waar ze bibberen in de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Kom het ontdekken! Want samen met Bumba en Bumbalu zijn buiten Nanadu, Tumbi en Poppa voor de allereerste keer ook Li- Ling, Ituku en Zinzi van de partij in deze gloednieuwe avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.

Ga mee op reis met Bumba en zing en lach mee met al de vriendjes die je kent van TV!

bumba3Wat hebben wij genoten van deze theatervoorstelling. Mijn zoontje van zijn grote vriend Bumba en ik van zijn stralende gezichtje naast me. Er is veel interactie met de kinderen, wat ervoor zorgt dat ze de aandacht van de kleintjes echt vasthouden. Mijn kleine peuter zingt, danst, zwaait en zoekt actief mee naar Babilu! Na een voorstelling van bijna een uur heeft mijn peuter zich prima vermaakt!

Na afloop mochten we in de VIP ruimte nog even wachten om de  helden in het echt te ontmoeten. Tijdens het wachten konden de kinderen zich prima vermaken met kleurplaten, hapjes en drankjes.

En toen brak het grote moment aan: De ontmoeting met Bumba! Er werd rustig de tijd genomen om met Bumba, Pim en Bumbalu op de foto gegaan, dit was voor ons echt een dag met een gouden randje!

Tickets voor ‘Bumba op reis’ kun je hier bestellen!

/Mirjam

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.