koemba3Het spannende, hartverwarmende Koemba vertelt het verhaal van de jonge zebra Koemba die enkele strepen op zijn vachtje mist. Om niet meer langer het buitenbeentje in zijn kudde te zijn, besluit hij hen te redden van de plotselinge droogte in de vallei en op deze manier zijn strepen te verdienen. Wat volgt is een moedige missie waarbij Koemba met een paar bijzondere vriendjes een onvergetelijk avontuur beleeft. Koemba is van dezelfde makers als van het succesvolle Zambezia.

koemba2De kleine Koemba heeft vanaf zijn geboorte maar de helft van zijn strepen, waardoor hij door de rest van de kudde wordt buitengesloten. Wanneer ze te maken krijgen met een extreme droogte, moeten ze op zoek naar water om te kunnen overleven. De moedige Koemba offert zichzelf op en besluit op zoek te gaan naar de beroemde waterput. Het is de waterput waar de eerste zebra’s hun strepen hebben gekregen en dat is precies wat Koemba ook wil: zijn strepen verdienen. Op zoek naar de legendarische waterput krijgt Koemba gezelschap van enkele kleurrijke vriendjes, zoals een hyperactieve struisvogel en een schattige waterbuffel. Samen gaan ze het geweldige avontuur aan om de kudde te redden en Koemba een held te maken, om hem eindelijk als een volwaardig zebra door het leven te laten gaan. Lukt het Koemba om zijn strepen terug te krijgen?

Dochterlief wilde een thuisbioscooppartijtje geven. Ze is dol op films kijken, hartstikke leuk dus, maar welke film gaan we vertonen? Niet alleen gaan er veel kindjes uit haar klas naar de bioscoop, is een film makkelijk illegaal te downloaden en nodigt ze ook jongens uit. Hoe maken we dit feestje tot een hit? Het verlossende antwoord kwam al snel van eOneBenelux: Koemba staat op het punt van uitkomen! Dit is een leuke film, geschikt voor een partijtje van 6-­8 jarigen en voor jongens & meisjes.koembaa

Nu woon ik in dezelfde plaats als waar eOneBenelux gevestigd is, dus kon ik de dvd met gezwinde spoed ophalen na het verlossende mailtje. Voor de aankleding deden ze er wat filmposters van Jasper & Julia, Pieter Post en Sinterklaas & Diego Het geheim van de ring, twee tafelposters en doe-boekjes van Koemba bij. Nu hadden we een leuke film en aankleding voor het thuisbioscoopfeestje.

De kinderen kwamen binnen door een gang of Fame en daar zaten we dan aan de cake met slagroom met de tafelposters op tafel. Al snel kwam het gesprek op films. Er waren twee kinderen die Koemba in de bioscoop hadden gezien, maar hem graag nog een keer wilden bekijken. Na het uitpakken van de cadeautjes snel de dvd 2d aangezet en het was STIL! Twaalf kinderen waren stil. Na een uurtje werd het wat rommelig en gingen wat kinderen spelen. Uiteindelijk hebben vier kindjes de film helemaal afgezien en vond een meisje van 6 jaar de film bij vlagen wat spannend. Voor ons een groot succes. Wilt u dit nou ook of wilt u gewoon samen op zondagmiddag een leuke film bekijken met uw gezin, doe dan mee met onze winactie of ga snel naar bol.com waar u de film alvast kunt reserveren.

/Lmcmr

DE KLEURRIJKE BIOSCOOPHIT, EEN ANIMATIE-AVONTUUR VOOR DE HELE FAMILIE VAN DE MAKERS VAN ZAMBEZIA IN NEDERLANDSE, VLAAMSE EN ENGELSTALIGE VERSIE
DE DVD BEVAT EEN 2D EN EEN 3D VERSIE MET GRATIS KARTONNEN BRILLETJES, DE BLU-RAY BEVAT EEN 2D EN EEN REAL 3D VERSIE MET GRATIS KOEMBA STICKERSET!


koemba1STEMMENCAST:

ANNASOPHIA ROBB
(BRIDGE TO TERABITHIA, CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY)

STEVE BUSCEMI
(MONSTERS INC., THE BIG LEBOWSKI)

LIAM NEESON
(CHRONICLES OF NARNIA, TAKEN)

LAURENCE FISHBURNE
(THE MATRIX, BATMAN V SUPERMAN)

WINNEN!
Wij mogen 3 Dvd’s weggeven van Koemba!
Laat onder dit bericht een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.
Deze actie is inmiddels afgelopen. De volgende personen hebben gewonnen: Esther te Riet, Niels Freese, Erik van Horck.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.