morph1Het is bijna carnaval! Hoewel het hier in de regio niet echt gevierd wordt, kunnen we het natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, zonder er aandacht aan te besteden. Kennen jullie Morphsuits al? 

morp2Eventjes naar de naam Morphsuits; want wat zijn het nou eigenlijk? Een Morphsuit is een Spandex kostuum dat je hele lichaam bedekt van hoofd tot tenen. Je kunt door Morphsuits heenkijken, ademen en drinken, maar niemand kan zien wie je bent! De perfecte outfit voor carnaval dus!

Een Morphsuit aandoen is erg gemakkelijk; Steek je voeten er als eerste in en trek je Morphsuit dan rustig omhoog en steek je armen erin, zodat ze goed opgevuld zijn. Als laatste trek je de kap over je gezicht en je bent klaar. Alle Morphsuits hebben een dubbele rits op de achterzijde zodat je het allemaal zelf kan doen…..afhankelijk van hoe flexibel je bent!

Hoe was je dan zo’n Morphsuit? Het beste is een handwas in koud water en dan ophangen om hem te drogen. Voor Premium pakken met meer dan een kleur, handwas. Gebruik geen bleek en strijk ze nooit.

WINNEN!morp3
Wij mogen 1 kind blij maken met een gave morphsuit in maat L (is dus kinderen tussen de 125 cm en 152 cm lang)
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en vertel ons meteen of je meedoet voor de coureur of voor de tijger!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

18 gedachten over “Morphsuits voor kids

 1. Oh wouw, onze meiden zijn helemaal gek van dieren en zouden zwaar gelukkig zijn als er zo’n pak onze kant op kwam….
  De oudste twee (9&10 jaar) zullen hem nu passen en dan hebben we nog twee tijgerinnetjes die erin zullen groeien.
  Zo’n pak zou hier echt voor heel veel uren speelplezier zorgen!!

 2. Waauw, wat een te gekke morphsuits!. Mijn vriend en oudste zoontje zijn helemaal gek van F1. Doe dan ook graag mee voor zo’n race suit voor mijn zoontje!.

 3. WOW! Zo tof! ik hoop dat mijn zoontje Stijn (s) nog mee kan dingen!
  Hij zou het fantastisch vinden om als coureur door het leven te mogen 😉
  En dan vrijdag carnavalsfeest op school!

  ik hoop het ik hoop het,
  Groetjes, Eva

 4. Wauw mijn neefje zou hier ontzettend blij mee zijn, ik doe heel graag mee voor de race coureur. want racen is zijn grootste passie

 5. mijn zoontjes zouden zeker weten kei blij zijn met een coureur morphsuit.
  Ze houden van buiten racen op hun skelter en mijn jongste zoontje wil ook graag gaan karten of bmx-en. kortom.. snelheid is hun grootste passie!.

 6. Favoriete hobby van mij en mijn zoon is toch echt wel Formule1 kijken….. Zeker weten dat dit coureurspak bij hem in de smaak valt!

 7. Voor mijn oudste zoon Rens van 9 jaar oud , zou ik heel graag de coureurs Morphsuits willen winnen. Ik weet zeker , dat hij met dit pak het meeste opvalt. En deze morphsuit kunnen mijn andere 2 jongens de komende jaren ook nog dragen met de carnaval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.