Sinds kort ligt er in het tijdschriftenschap van de winkel een nieuw nijntje doeboek. Het doeboek is speciaal gemaakt voor de allerkleinsten en zit boordevol leuke en creatieve activiteiten. 

Wat valt er veel te doen in dit grote nijntje doeboek!
Tekenen, kleuren, tellen, knutselen…
We maken een aankleednijn en spelen het boerderijspel.

Doe je mee met nijntje en haar vriendjes?

Just4Kids brengt, als het kinderlabel van Just Media Group, al jarenlang films uit in Nederland en België. Naast films geeft Just4Kids ook doeboeken uit van bekende kindercharacters. Dit is de eerste keer dat Just4Kids een doeboek van nijntje uitbrengt. Uitgever Fokko Vonk van Just4Kids: “We zijn trots dat Mercis, het bedrijf achter nijntje, ons het vertrouwen heeft gegeven om dit doeboek te maken. We hopen dat veel peuters en kleuters plezier gaan beleven aan dit doeboek.”

Prijs: € 5,99
Inhoud: 50 pagina’s
EAN: 9789490989279

WINNEN!
Wij mogen 2 exemplaren weggeven! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je naam en een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen.

77 thoughts on “Nieuw nijntje doeboek!

 1. Mijn zoontje is dol op Nijntje,onlangs zijn we naar het Nijntje museum geweest,dat vond hij geweldig.
  Dit doeboek van Nijntje vind hij vast erg leuk!

 2. Mijn dochter houdt niet op over Nijntje sinds we van de zomer bij het museum in Utrecht zijn geweest. Dit boek is echt wat voor haar.

 3. Superleuk voor onze Tim, we gaan met de herfstvakantie op vakantie naar het vliegtuig dus die prachtige boek zou een leuke bezigheid zijn!

 4. Mijn dochter is een groot nijntjefan en vindt het heerlijk om te kleuren en knutselen. Dit doeboek zou dus geweldig voor haar zijn!

 5. Een leuk cadeautje voor mijn neefje! Hij is dol op Nijntje dus ik zou hem er zeker blij mee maken. Een leuke binnenactiviteit voor als het echt herfstig wordt.

 6. Leuk voor de kindjes van het kinderdagverblijf waar ik werk 🙂 Ze zijn allemaal nijntje fan! Vooral het dansles liedje van Nijntje is favoriet. Duimen maar!

 7. In onze buurtsuper ligt dot tijdschrift nog niet anders was dat mijn zoontje zeker opgevallen!!
  Waag graag een kans voor onze kleine nijntje fan??

 8. Geweldig een super leuk leerzaam Nijntje doeboek om mijn kleinkind eens heerlijk mee te verrassen!! Doe graag mee om een kansje ervoor te wagen.

 9. Mijn zoontje van 2 vindt Nijntje erg leuk, hij danst altijd vrolijk mee met het liedje ‘Twee pasjes naar voren en één pasje terug’! Ik weet zeker dat hij óók een rondedansje gaat maken als hij dit leuke doeboek van Nijntje in zijn handjes krijgt! 🙂

 10. Mijn kleine Nijntje-fan van drie zou dit geweldig vinden. Kan hij ook in een ‘werkboekje’ aan de slag net als zijn grote broer.

 11. Deze wil ik graag winnen voor mijn kleine deugniet. Zo leuk om mijn kinderen groot te brengen met iets wat ik zelf ook heb gelezen toen ik klein was

 12. Onze Bart vindt het heerlijk om te kleuren en opdrachten te maken. Hij wil al oefenen voor na het school gaan. Sinds zijn broer naar school gaat wil hij dat ook.

 13. Zal al wel veel te laat zijn met meedoen voor onze kleine meid!…
  Maar …. niet geschoten is altijd mis! Dus daarom toch maar even gereageerd nog 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.