puurenhechtOp zaterdag 4 april veranderd het Hampshire hotel-plaza in Groningen in een ontmoetingsplek voor (aanstaande) vaders en moeders en kinderen, waar ze zich kunnen onderdompelen in alles wat met bewust opvoeden en zwanger zijn te maken heeft.

Dan organiseren Paulina Kloosterman en Rosa Verschuren, allebei moeders uit Groningen, voor de eerste maal de Puur&hecht beurs.

Er zijn lezingen over allerlei onderwerpen, over de ruimte die baby’s nodig hebben om vrij te bewegen, over opvoeden in verbinding, over het belang van goede hechting. Ook bekende sprekers als Stefan Kleintjes (lactatiekundige) en Rebekka Visser (vroedvrouw) komen langs! Er zijn veel gratis activiteiten voor kinderen zoals peuterdans, kinderyoga en broodjes bakken bij een vuur. Er is een filmzaal met doorlopend inspirerende documentaires over geboorte, baby’s, bewust leven. En er is een markt met meer dan 60 kraampjes om spullen te kopen en informatie te krijgen over van alles wat met geboorte, kinderen en opvoeden te maken heeft.

Waarom wordt deze beurs georganiseerd? Volgens Paulina en Rosa is hier wel behoefte aan, “De generatie van “laat maar huilen dat is goed voor de longetjes” hebben we gehad. Het is tijd voor een nieuwe wending, eentje waarbij veel aandacht is voor een goede hechting, responsief ouderschap.” zegt Rosa.

De Puur&hecht beurs is op 4 april, in het Hampshire hotel-plaza, Laan Corpus den Hoorn 300 in Groningen. Mooie locatie, een minuut van de a7 en a28 vandaan en aan het Hoornsemeer. Lekker picknicken als het mooi weer is! Ouder dan 16 betaal je vijf euro aan de kassa bij de deur of wanneer je je kaartje via de website www.puurenhechtbeurs.nl koopt in de voorverkoop, dan kun je een plaats reserveren bij je favoriete lezingen, films en andere activiteiten, en zo zeker zijn van een plekje. Op de website kun je ook een volledig overzicht vinden van lezingen, activiteiten en films.

WINNEN!
Wij mogen 1 persoon blij maken met 2 entreekaartjes! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

2 thoughts on “Puur&hecht beurs, 4 april in Groningen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.