CINDERELLA_PAYOFF_NETHERLANDSVorige week kreeg ik de vraag of ik samen met een van mijn meiden naar de première van Disney’s Cinderella wil gaan. Om het nóg leuker te maken is de kledingvoorschrift: je meest feestelijke prinsessenjurk of bal outfit. Niet alleen wij zijn uitgenodigd, zon 250 kinderen en 150 volwassenen worden verwacht waaronder o.a.: Willemijn Verkaik, Olcay Gulsen, Caro Lenssen, Abbey Hoes, Kevin Hassing, Murth Mossel, Martijn Krabbé, Chazia Mourali, Lodewijk Hoekstra, Marjon de Hond, Robert Schoemacher, May-Britt Mobach, Levi van Kempen, Elvira Out, Miro Kloosterman, Mehrnoush Rahmani (bekend van Moordvrouw), René van den Berg (Nederlandse schoenontwerper). Laatst genoemde personen zijn de Nederlandse voice cast van Cinderella en Frozen Fever en vele andere bekende Nederlanders met hun gezin. Aangezien wij, “normaal Nederlands volk” daar normaal gesproken niet tussen lopen te paraderen in onze jurken maakt het dat deze dag ons ontzettend speciaal lijkt.

Op zoek naar een feestelijke prinsessenjurk of een baljurk. Zelf slaag ik bij Esprit met een zwarte lange galajurk en ik heb nog mooie zwarte pumps staan die perfect bij deze jurk passen. Voor mijn dochter neem ik een kijkje bij Sofiefee, eerder hebben ze dochterlief al een super mooie jurk bezorgd en ik kan gewoon nergens anders aan denken! Een waanzinnige blauwe feestjurk en prachtige ivoren schoentjes zal mijn dochter dragen op deze onvergetelijke dag. Met alleen een jurk en schoenen komen we niet zo heel ver. Van Lucardi hebben we laatst ontzettend mooie oorbellen en een ring gekregen voor dochterlief, ze staat erop om deze te dragen. Zelf ben ik nog niet uit over mijn sieraden.

Aangezien de première in Rotterdam is, om exact te zijn in het Hulstkampgebouw, vinden we het handig om een route uit te stippelen. We zijn van plan om met de trein te gaan, dit scheelt parkeer stress. De route die uitgestippels is schrijven we op een blaadje, ook handig om even een back-up plan te hebben dus ook die noteren we. De treinkaarten worden uitgeprint, de entreekaart wordt klaar gelegd, wat drinken en eten voor onderweg stoppen we in de tas alsook de pumps &schoenen stoppen erin. Niet handig om op hoge naaldhakken een tientallen kilometers af te leggn. Wij zijn er klaar voor! Morgen kunt u de ervaring van de Premiere lezen

collage-2015-03-16

Disney’s Cinderella draait vanaf 18 maart in de bioscoop in de Nederlands gesproken en originele versie. Cinderella is een live-action film die geïnspireerd is op het klassieke sprookje. De tijdloze beelden van de meesterlijke Disney-tekenfilm uit 1950 worden tot leven gewekt in een visueel schitterend spektakel voor een hele nieuwe generatie. Bekijk hier de trailer.

Ook Anna, Elsa en Olaf zijn vanaf 18 maart terug op het witte doek in Frozen Fever, een short film met een nieuw bioscoopavontuur exclusief te zien bij Cinderella.

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.