sesamstraat1Van 10 december t/m 4 januari kan iedereen kerst vieren met de bewoners van de beroemdste straat van Nederland.
In de voorstelling Kerst in Sesamstraat kan jong en oud meezingen en meedansen met leuke bekende en nieuwe liedjes van Tjeerd P. Oosterhuis. Sjoerd Kuyper, die dit jaar zijn 40-jarig jubileum als schrijver viert, schrijft het script. Albert Jan van Rees en Carolien Canters regisseren de voorstelling. Laatstgenoemde is tevens verantwoordelijk voor de choreografie.
De voorstelling is slechts vier weken in Nederland te zien. De kaartverkoop is in alle theaters gestart.

Kerst in Sesamstraat

Kerst vier je samen. Kerst brengt mensen bijeen, ook in de beroemdste straat van de wereld. In een sfeervol decor zingen de Sesamstraatbewoners samen met Doedoe (Melissa Drost) kerstliedjes en kan iedereen meezingen en meedansen met leuke bekende én nieuwe liedjes van Sesamstraat Theater. Laat je ontroeren en geniet met de hele familie (2+) van Kerst in Sesamstraat!
Na afloop van de voorstelling kan iedereen in de foyer op de foto met Bert, Ernie, Tommie en Elmo.

Producent Mark van Ierssel: “Generaties zijn opgegroeid met Sesamstraat. Dat maakt deze kerstvoorstelling uitermate geschikt voor hele families die met elkaar een bijzondere middag willen beleven.”

Sesamstraat wordt al meer dan 40 jaar in ruim 130 landen en in meer dan 25 verschillende internationale versies uitgezonden. In 1976 begon de NOS (nu NTR) met het uitzenden van Sesamstraat in Nederland. Naast de internationale figuren zoals Bert, Ernie en Elmo zijn er speciale figuren door de Nederlandse Sesamstraat ontwikkeld: Pino, Tommie, Ieniemienie en sinds 2003 het babyvarkentje Purk.
Mark van Ierssel bracht onder de vlag van Sesamstraat Theater in 2010/2011 Het mooiste van Sesamstraat en van 2012 t/m 2014 Elmo is jarig! naar de Nederlandse theaters.

Meer informatie over de voorstelling en de speellijst zijn te vinden op www.sesamstraattheater.nl.

Sjoerd Kuyper – boeken en filmscenario’s: o.a. Het zakmes, Robin en God, De rode zwaan, Mijn opa de bankrover – musicals: De Scheepsjongens van Bontekoe, Turks Fruit, Dromen zijn bedrog – prijzen: o.a. Theo Thijssenprijs (2012), Emmy Award, twee keer John Kraaijkamp Musical Award, vijf keer Zilveren Griffel, Gouden Griffel
Tjeerd Oosterhuis – composities en producties: o.a. Total Touch, musical De gebroeders Leeuwenhart, Ralf, Junior Eurovisie Songfestival, The Voice of Holland
Albert Jan van Rees – regie: o.a. Klokhuis, Draadstaal, Daar Vliegende Panters, Shouf Shouf, Sneeuwwitje van Oranje, Toren C, De Dino show, Overspel
Carolien Canters – choreografie: o.a. Amandla! Mandela, The Wild Party, Circus Boemtata, The Soul&Disco Brothers, Spion van Oranje, diverse videoclips en tv-commercials

Winnen!
Wij mogen 1×4 vrijkaartjes weggeven voor deze enorm leuke voorstelling! Laat een reactie achter op dit bericht, voorzien van je voor- en achternaam. Zet daar ook meteen in naar welke voorstelling je gaat als je wint (datum+locatie).
Wij maken de winnaar bekend op 1 november 2014!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.