yf1Het is wetenschappelijk bewezen dat kinderen die op jonge leeftijd al veel bewegen later een hoger IQ hebben en minder kans op overgewicht. Dat zijn feiten die er niet om liegen en dus stimuleren wij onze dochter om lekker te rollen, tijgeren en trappelen. Het tijgeren gaat vooral achteruit, maar dat mag de pret niet drukken.

Bewegen dus. En een Babygym is bij uitstek het speelgoed om haar spelenderwijs te leren om veel te bewegen. Ik ga op zoek naar de leukste voor onze dochter. Ik beland al snel op babygymshop.nl. De website is, dankzij de naam, makkelijk te vinden. Ik kijk m’n ogen uit. Wat een geweldige babygyms zijn er te krijgen. De Skip Hop Treetop Friends Activity Gym is bijvoorbeeld echt prachtig!

Muziek of hout?
Of je nou kiest voor een babygym van hout of liever gaat voor een stoffen versie met een muziekje: er is voor elke baby wat wils. En om de prijs hoef je het niet te laten: al voor € 22,95 is er een babygym.

Ik besluit voor de Flexi Play van Tiny Love te gaan. En hij valt in het geheel niet tegen! Yfke is yf2dolenthousiast als ze er voor de eerste keer onder ligt. En ook de keren erna rolt ze er tegenaan, slaat ze tegen het rammelaartje, knispert ze met het knisperdoekje en bijt ze in de bijtring. Werkelijk alle mogelijkheden benut ze tijdens haar speeluurtje.

De Flexi Play nemen we ook heel handig mee naar oma, zodat ze daar ook wat te spelen heeft. Dankzij de vele buigmogelijkheden rol je ‘m gauw weer in de verpakking, zo neemt hij weinig ruimte in. En of je ‘m nu in de box doet of op de grond op een kleed: de Flexi Play is écht zo flexibel.

yf3En er is nog meer
Maar dat is nog niet alles. Want het fijne is ook dat ik tijdens mijn zoektocht erachter kwam dat babygymshop.nl ook twee broertjes heeft: namelijk de traphekjesstore.nl en wipstoeltjesshop.nl. Wij wonen op drie hoog en als dochter het tijgeren vooruit ontdekt, zullen wij hier en daar wat trappen moeten beveiligen.

/Marlies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.