In Plopsa Indoor Coevorden is het van 18 februari t/m 5 maart genieten van een feestelijke sfeer tijdens de voorjaarsvakantie. Kinderen kunnen namelijk hun voorjaarsvakantie vieren met Maya! Een ontzettend leuk uitstapje voor het hele gezin dus!

Wat valt er allemaal te beleven?
Om er een onvergetelijke dag van te maken, kunnen kinderen de volgende dingen doen tijdens de Voorjaarsvakantie met Maya;

*Samen met Maya de Bij beleven jij en alle andere Ploppertjes een superleuk avontuur tijdens de gratis liveshow.
*Ontmoet jouw favoriete Plopsa-helden tijdens Meet & Greets.
*Aan het einde van de dag kun je dansen in een kleurrijke confettiregen.
*Uiteraard kun je je helemaal uitleven op de talrijke binnen- en buitenattracties (zoals bijvoorbeeld de botsauto’s, de scheve schuit van Piet Piraat en het K3-verkeerspark).

Tussendoor een hapje eten en/of wat drinken
Uiteraard is er voldoende gelegenheid om iets te eten en/of te drinken. In het Ploprestaurant kun je terecht voor vers belegde broodjes, klassieke gerechten en soep. In de vikinghut van Wickie zijn heerlijke snoepjes, drankjes, slush puppies en ijsjes te koop. Last but not least, in de Mega Mindy Bar eet je bijvoorbeeld een lekker frietje met een snack.

Tickets kun je online bestellen via deze link of kies voor een abonnement!

WINNEN!
Wij mogen 4 tickets weggeven zodat jij jouw Voorjaarsvakantie kunt vieren met Maya (let op: dit evenement duurt van 18 februari t/m 5 maart). Laat hieronder je voor- en achternaam + een geldig mailadres achter. Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

37 gedachten over “Voorjaarsvakantie met Maya in Plopsa Indoor Coevorden

 1. Stond bij ons al op de planning voor de vakantie 🙂 . Ik loot dan ook niet mee want heb al tickets gekocht via de AH ticket actie. Maar we hebben er zeker al veel zin in.

 2. Mega Mindy, Kabouter Plop, K3, Piet Piraat, Maya de bij jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mijn meiden willen dolgraag naar Plopsa Indoor Coevorden. Lekker dansen in de K3 disco of in de achtbaan we weten zeker dit wordt een geweldig uitje!

 3. Oh super leuk, wij willen heel graag eens naar Plopsa Indoor Coevorden! 😀
  De jongste geniet ontzettend van Bumba en de oudste gaat graag in de botsautootjes en als échte stoere jongen in de Wickiebaan 😉
  Dat zou een heel leuk uitje zijn met ons gezin!

 4. Deze kans laten we niet schieten,
  Want we zouden graag van Plopsa gaan genieten.
  Plezier hebben met Bumba, Wickie en Piet Piraat,
  Schaterlachen als je kei-hard van de glijbaan gaat.
  Met de bootjes heerlijk varen en spelen in het ballenbad,
  Robin en Bas hebben zelden zo’n lol gehad.
  Spanning op de Woeste Zee,
  Daarna naar de Scheve Schuit; wie vaart ermee?
  Als laatste nog in de carrousel,
  En dan zeggen we tegen Maya de Bij vaarwel.
  Kiddowz, wat is dit een super actie,
  Nu maar hopen op een positieve reactie!

 5. Dat lijkt me super leuk. De kinderen van mijn vriend zijn dan ook bij ons. Dus het zou super zijn als we met z’n 6en gezellig weg kunnen

 6. Hi redactie van Kiddowz.net,

  Wat een leuke winactie!
  Ik zou graag kans maken op de kaartjes om mijn schoonzus en haar gezin te verrassen.
  Ze hebben een rot jaar achter de rug, en ik gun ze een verzetje in de voorjaarsvakantie.
  Ik zou het te gek vinden om ze hiermee te verblijden. Fingers crossed 🙂

  Groetjes, Carmen

 7. Hallo, Wat lijkt het mij leuk om onze dochters te verrassen met een dagje uit naar Plopsa Indoor in Coevorden. Ik hoop van jullie te horen.

 8. Wauw dat zou onze zoon wel heel leuk vinden en uiteraard zal zijn zusje ook haar ogen uit kijken denk ik zo. Nu maar hopen dat wij winnen.

 9. Wij zijn nog nooit naar een Plopsa-park geweest, maar altijd willen gaan. Mijn kleine vent is gek van Piet Piraat. Hij zou de hele dag een glimlach hebben van oor tot oor. Als je je kleine ventje ziet genieten, daar kan toch niets tegenop.

 10. Leuk om met mijn gezin in te gaan. Vorige keer dat we bij Plopsa Indoor Hasselt waren was ik zwanger en mocht ik nergens in. Dat vond mijn dochtertje helemaal niet leuk. Deze keer kan ik in iedere attractie mee 🙂

 11. Wat een mooie actie. Dit zou erg leuk zijn voor mijn zoontje en zijn nichtje, die zien elkaar bijna nooit en het is het enige kindje waar mijn zoontje echt gezellig en leuk mee samen weet te spelen. En nummer 4 wordt dan oma die enorm geniet van haar kleinkinderen en graag een leuk uitstapje met ze zou doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.