Acteur Tygo Gernandt zal vanaf 15 februari te horen zijn als Hugo het spook in de bioscoopfilm ‘Spokenjagers’. In deze spookachtige, spannende film maken we kennis met de elfjarige Tom, die nogal bang is aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Toms hulp nodig. ‘Spokenjagers’ is vanaf 15 februari in de Nederlandse bioscoop te zien en wordt uitgebracht door Just4Kids.

Tygo: “Er is niets mooier dan in de huid van iemand anders te kruipen. Hoe bizar cool is het om het spookje Hugo te mogen vertolken! Ik ben heel trots dat ik hem mag spelen. I love Hugo!”

In ‘Spokenjagers’ maken we kennis met de elfjarige Tom. Hij is nogal bang aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo (met de stem van Tygo Gernandt) kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. Zal het deze stoere spokenjagers lukken de stad te redden?

Over Tygo Gernandt:
Tygo staat bekend om zijn ijzersterke en diverse rollen in films als ‘Van God Los’, bekroond met een Gouden Kalf voor Beste Acteur, ‘Het Schnitzelparadijs’, waarvoor hij een gedeeld Gouden Kalf voor Beste Bijrol wint, ‘First Mission’, ‘Black Death’, ‘Vast’, ‘Hartenstraat’ en ‘Bloedlink’ waarvoor hij een Rembrandt Award won voor Beste Acteur. In 2015 is Tygo te zien in de film ‘Michiel de Ruyter’, evenals de films ‘Jack bestelt een Broertje’ en ‘Boy 7’. Ook is er in het voorjaar van 2016 opnieuw een seizoen ‘Dokter Tinus’ uitgezonden, waarin Tygo weer te zien is als agent Ken. Begin volgend jaar is Tygo te zien in de nieuwe serie ‘Odds’ waarin hij een hoofdrol heeft.

WINNEN!
Wij mogen 2 bioscoopkaartjes weggeven voor deze leuke film! Laat hieronder je voor- en achternaam + een geldig mailadres achter. Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

 

58 gedachten over “Spokenjagers: 15 februari in de bioscoop!

  1. Ik zou deze kaartjes willen winnen voor mijn zoontje van bijna 7. Hij vind zichzelf al zo groot en wil niet meer naar die “baby-films”. Hij wil supergraag naar deze film.

  2. Mijn zoon tekent graag monsterfiguren! Als hij naar deze film mag, hoor je hem de rest van de vakantie niet meer…
    De trailer gaf al inspiratie, de hele film vast helemaal! Wij duimen!

  3. Dit zou zo leuk zijn voor mijn dochter en mijn broertje (haar oom). Als we met z’n alle bij mijn ouders zijn dan haalt mijn broertje altijd zijn Ghostbusters-speelgoed van vroeger te voorschijn en spelen ze samen. Weet zeker dat deze spokenjagers deze film super cool vinden.

  4. Wat zou het leuk zijn voor de kinderen om in de vakantie een middagje bioscoop te doen, zeker met zo’n leuke film. Ik doe graag mee.

  5. Wat leuk! Hier zou ik graag met mijn dochter naar toe willen. De voorjaarsvakantie staat voor deur dus dit zou een leuk uitje zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.