KiDDoWz bestaat bijna 6 jaar! Om dat te vieren hebben we een heleboel leuke winacties kunnen regelen, die deze maand online komen. Vandaag een leuke winactie met Gezinnig!

De missie van Gezinnig is: Smoothing Family Life! Op hun website zeggen ze hier he volgende over: “Moeder worden is geweldig, maar je wereld staat op z’n kop. Moeder zijn is ook geweldig, maar het brengt een enorme verantwoordelijkheid met zich mee. De kunst is om te blijven genieten van de mooie taak om je kind te begeleiden op weg naar zelfstandigheid. Producten van Gezinnig helpen om het gezinsleven soepeler te laten verlopen. Vandaar onze missie: versoepel je gezinsleven. En omdat we internationale ambities hebben (en het klinkt lekker) maken we daarvan: smoothing family life”.

Dat ik zelf een groot fan ben van de producten van Gezinnig, blijkt wel uit de vele reviews die er al geschreven zijn. Des te leuker vind ik het dan ook, dat zij door middel van het sponsoren van een leuke prijs, willen meewerken aan mijn jubileummaand! Ik ben voornamelijk heel enthousiast over de producten die ze onder hun eigen label op de markt hebben gebracht (en nog steeds brengen). Deze praktische producten helpen in de dagelijkse gezinshectiek. En die kennen we natuurlijk allemaal!

Vriendenklets!
Het zelf uitgebrachte vriendenboek, met de toepasselijke naam Vriendenklets! zorgt ervoor dat je voor later een uitgebreide documentatie over jouw vrienden/vriendinnen hebt. Wie zijn ze eigenlijk? Waar zijn ze goed in en waar houden ze eigenlijk van? En wat doen ze graag samen met jou? Waarom ben jij bijzonder voor hun? In Vriendenklets! schrijven jouw vrienden en vriendinnen over zichzelf én over jou. Er zijn twee varianten verkrijgbaar, een met een rode cover (hartjes) en een met een blauwe cover (sterren). Beide boeken hebben dezelfde inhoud, alleen de omslag is anders.

Er zijn maar liefst 34 dubbele pagina’s voor alle vrienden en vriendinnen. Elke spread heeft dezelfde inhoud: een mooie mix van aankruis- en open vragen, bedacht door Michal Janssen, die ook verantwoordelijk is voor de inhoud van alle andere kletsboeken, die door Gezinnig zijn uitgebracht.

Leuk om te geven, maar ook leuk om te krijgen!

Deze actie is inmiddels afgelopen! De winnaar heeft een mailtje gehad!

18 gedachten over “Gezinnig!

 1. Ik doe graag mee voor de blauwe versie! Mijn jongste wordt 13 november 4 jaar, leuk voor school! Tenminste, als de inhoud al geschikt is, anders maak ik mijn middelste zoon er erg blij mee?

 2. We maken graag kans op de rode versie met de hartjes voor onze dochter Noor. Ze heeft nog geen vrienden boekje maar wel al een deel vriendinnen en vriendjes. Ik kende het nog leuk ziet er leuk uit

 3. Jaaaa, wat een ontzettend leuke producten heeft Gezinnig! Leuk zo’n vriendenboekje. Doet mij denken aan de poézie-albums van vroeger (die ik steevast ‘poesie-albums’ bleef noemen als kind 🙂
  Mila heeft nu een Frozen-vriendenboek waar ze erg blij mee is. Ik sla dus over, maar wel een ontzettend leuke winactie!

 4. Van harte met de eerste 6 jaar, Hiep, hiep hoera!!
  Wat een gezellig vriendenboekje. Leuke herinnering voor later.
  Graag ga ik voor de rode cover, want ik heb een kleindochter, die gek op hartjes is.
  Ik volg bloglovin en waag graag weer een kansje.

 5. Ik doe mee voor mijn zoon Simeon (5) groep 2. De meeste kindjes uit zijn klas zullen tot groep 8 met hem mee verhuizen hoe gaaf is het om 6 jaar later nog zo’n boek te hebben van je vrienden. Slaapklets van deze serie zijn we ook super enthousiast over trouwens.
  Groetjes Marinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.