acar2“Joepie! Ik mag weer naar school!” Het is in je handen wrijven als zoon- of dochterlief met plezier naar school wil vertrekken! Het schoolgaand leven is immers al hectisch genoeg: eerst een strijd om zoon- of dochterlief gewassen en aangekleed te krijgen, lunchpakketjes klaarmaken, zelf op tijd op je werk geraken,… Het is weer wat je weg zoeken, zo vlak na de zomervakantie! Helaas vindt niet elk kind naar school gaan leuk. Schoolmoeheid komt steeds vaker voor, maar wat mensen zoals jij en ik niet weten is dat een allergie aan de basis kan liggen van het probleem.
Zo’n 20% van de Nederlandse bevolking is allergisch aan huisstofmijt. Dat zijn die beestjes die in je matras en kussens zitten, in je tapijten, in je sofa’s,… en ervoor zorgen dat je last krijgt van een verstopte of lopende neus, geïrriteerde ogen, niezen, eczeem, slaaptekort, noem maar op! Klinkt erg als een verkoudheid zeg je? Wel, veel mensen verwarren de twee ook. Een verkoudheid heb je eigenlijk maar zo’n 2x op een jaar, terwijl een huisstofmijtallergie het je op elk moment lastig kan maken. Daarom beseffen velen niet dat ze allergisch zijn en weten ze niet dat daar heel gemakkelijk iets aan te doen is!
acar3De gevolgen van een huisstofmijtallergie zijn soms niet van de poes, zeker niet bij kindjes. Wanneer de kapoenen slecht slapen en last hebben van de symptomen hierboven, zijn ze vaak prikkelbaar en kunnen ze niet lang hun aandacht houden bij hun taakjes. Het slaapgebrek zorgt voor geheugen- en concentratiestoornissen, wat vaak tot leerproblemen leidt op school. De start van het schooljaar is dus een ideaal moment om iets tegen die huisstofmijten te doen! Daar komt nog bij dat de beestjes pieken in het najaar (zeker september), waardoor de allergie verergert. Actie ondernemen dus!
Wat fijn dat ik, om het nieuwe schooljaacar3ar en het najaar goed in te zetten, twee kits mag weggeven van Acar’Up, een nieuw middel tegen huisstofmijt! De kit bestaat uit een speciaal textiel en een spray. Je legt het textiel op het te behandelen oppervlak, je sprayt er het middel op en je laat het twee uur liggen. Daarna was je het dekentje op 60°, en weg zijn de mijten! Daarna hoef je enkel nog het oppervlak te stofzuigen, zodat alle restjes verwijderd worden. Het is een 100% biologisch middel (zeer veilig dus: niemand slaapt op chemicaliën) en wordt aangeraden door dokters. Acar’Up zelf raadt aan om het middel de eerste maand een keer per week te gebruiken om het meest positieve effect te bereiken. Daarna volstaat een keer per maand.
Meer informatie vind je op de website. Oja….deze 10 tips kunnen je in elk geval al helpen om de aanwezigheid van huisstofmijten te verminderen!

WINNEN!
Heeft zoon of dochter last van de allergie? Doe dan mee met de wedstrijd: laat hieronder weten welke symptomen hun leven lastig maken en maak kans op een kit om ten aanval te gaan tegen die beestjes. Zo verdwijnen de symptomen van de allergie als sneeuw voor de zon!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

27 thoughts on “Winactie: Acar’Up, ten aanval tegen huisstofmijten!

 1. Mijn zoon is allergisch aan huisstofmijt.

  S’ochtends wordt hij wakker met een verstopte neus, jeuk, niezen.

  Het zou super zijn om dit product uit te testen en hem te verlossen van deze symptonen.

 2. Leuk lijkt me fijn om uit te proberen aangezien mijn man en dochtertje ontzettend veel niezen in huis. Wie weet ligt het daaraan! ?

 3. Fantastisch als dit help. Onze dochter heeft las van rode jeukende dikke ogen, jeuk aan het gehemelte, niezen, verkouden. Kortom een grote ellende voor het kind.
  Ik sta open voor alle tips

 4. dit zou DÉ oplossing zijn ! mijn zoon en ik zijn allebei super allergisch voor huisstof mijt. de flesjes allergie druppels vliegen er doorheen, maar als ik dit kan beperken door Acar’Up , heel graag.

 5. Mijn zoon heeft hier in huis praktisch altijd
  enorm last van de uitwerpselen van die vervelende huismijt!
  Hij krijgt vaak rode ogen, hij niest heel vaak, heeft ook last van jeuk,
  ook voelt hij zich moe: die overlast van huismijt vindt hij helemaal niet leuk!
  Ik was zijn beddengoed op 60 graden,
  maar die huismijt vindt zijn bed nog steeds niet om te versmaden!
  En ik kan poetsen als de beste, maar tot mijn verdriet,
  helpt dit tot nu toe hem nog helemaal niet!
  Daarom hoop ik voor hem zo’n Acar’UP kit te winnen,
  dan kan de aanval tegen huismijt hier eindelijk eens goed beginnen!

 6. Beste Kiddowz zou dit graag willen winnen voor mijn en mijn kleine meid aangezien we allebei zwaar astma en veel last van allergie we hebben heb tabletten van de dokter neusspray speciale hoezen voor het dekbed, ook maak ik elke dag schoon maar zelfs dat is niet genoeg dus zou dit graag willen uitproberen. Hopelijk doet het ze werk nu maar hopen.

 7. Ik doe graag mee voor mijn dochter Sam, ze heeft geregeld uitslag, jeukende ogen en een loop neus.
  Zou geweldig zijn als het echt zou helpen !! 🙂

 8. Hmmm, hier een sceptische moeder van een zoon van 12 jaar. Al sinds zijn geboorte last van alle ellendige symptomen. Van alles geprobeerd (middeltjes en ook alle tips om het minder te maken). Niets helpt.
  Als dit werkelijk helpt ben ik bereid dat overal kenbaar te maken.
  Enkel, ben ik zeer sceptisch, dus ik daag acar up uit!

 9. Lijkt mij erg van voor mijn gezin aangezien we allemaal last hebben van die nare niesbuien het hele jaar door. Lijkt mij dit een heel product om te winnen.

 10. Helaas is mijn dochter een ‘snottermeid’
  want zij is allergisch voor de huisstofmijt.
  Voor een goede oplossing is het dus de hoogste tijd.
  Met de Acar’Up kit tegen huisstofmijt allergie wordt slapen weer een feest
  omdat het nog nooit zo (snel) schoon is geweest!

 11. mijn 2 jarige zoontje heeft auto immuun neutropenie (een ernstige afweerstoornis waardoor koorts zeer gevaarlijk kan zijn); hij is erg vatbaar voor bacterieen, virussen ed en dus ook erg vaak verkouden. Heeft astma, allerlei allergieen (waaronder stofallergie) en verkoudheid gaat vaak over in longontsteking wat dus weer erg gevaarlijk is. alle kleine beetjes helpen, dus zou erg gebaat zijn bij dit!

 12. Hatsjie, en weer een bloedneus. Mijn zoon niest heel wat af, hij is echt super allergisch voor die kleine rotbeestjes. Niezen, bloedneuzen, niet uitgerust wakker worden, eczeem, allemaal gevolgen van de uitwerpselen van de huisstofmijt. Ik kan zo’n kit goed gebruiken, kijken of het helpt tegen zijn klachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.