yoe2We hebben al eens eerder aandacht besteed aan de groeikalenders van YoeMy, maar dat doen we vandaag gewoon lekker nog een keertje! YoeMy brengt namelijk binnenkort een nieuwe groeikalender uit, voor na de bevalling.

De kalender zit in een A5 formaat luxe doosje. Bij elke maand staat er een stukje tekst en een illustratie over de ontwikkeling van je kindje. Er zijn verschillendeyoe3 varianten; mama thee, luiertas hanger en een bedelarmbandje. Elke maand kun je genieten van een heerlijk kopje thee terwijl je de leuke illustraties bekijkt en de informatie leest, over de ontwikkeling van je kleintje en jezelf (9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren).
YoeMy is te vinden op Facebook en ben je nieuwsgierig geworden, neem dan vooral een kijkje op de website!
Ook voor leuke wenskaarten, shirtjes en rompertjes ben je bij YoeMy aan het goede adres!

WINNEN!
Wij mogen een shirtje weggeven aan 1 van onze lezers. Het gaat om het ‘Hoera ik word grote zus/broer’ shirtje!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en laat meteen even weten of je meedoet voor het zussen- of broertjes shirtje (beschikbare maten zijn 1-2 jaar en 3-4 jaar)!
Deze actie is inmiddels afgelopen!

35 thoughts on “YoeMy: Groeikalender voor na de bevalling

 1. Heel leuk om de opa’s en oma’s op deze manier te laten weten dat er een broertje of zusje komt! Heel graag het grote broer shirt, 1-2 jaar (maat 92).

 2. Ik ben zwanger van een tweeling en ik doe graag mee voor mijn zoontje van 3. Die krijgt er twee broertjes bij. Dis als ik zou winnen, graag in 3-4 jaar en broer.

 3. Wat enorm leuk!
  Mijn kleindochter zal over twee weken grote zus worden en wat zou zij trots paraderen in dit mooie shirtje in maat 3-4 jaar! Zomaar zo geweldig!
  Dank jullie wel

 4. Alyssa (2) zal rond 12 februari grote zus worden! Als ze het niet al uit zichzelf vertelt dat ze een broertje of zusje krijgt, en het niet voor de hand ligt omdat mama niet met haar mega buik naast haar loopt, is dit een ontzettend leuk shirt om te laten zien hoe trots ze is!

 5. Ik doe mee voor het “ik word broer shirtje” . Het 3 jarig zoontje van mijn vriendin word broertje van een zusje die over 2 maanden word geboren!

 6. super leuk! Een grote zus shirt voor meisjes van 1-2 jaar. Een leuke manier om te vertellen dat ze grote zus wordt!

 7. Ik doe graag mee voor de maat 1-2 voor mijn zoontje die grote broer word in juni. Zou ontzettend leuk zijn om te winnen.

 8. Wat een leuk zeg! Ik word grote broer in maat 1-2 zou fantastisch zijn.
  De YoeMy groeikalender met chocola kwam ik op de website tegen, zoiets kende ik nog niet, echt leuk.

 9. Ik doe graag mee voor mijn vriendin. Zij is zwanger van haar 2e kindje en haar zoontje wordt dus grote broer! Graag een maat 3/4 jaar. Wat een leuke verrassing zou dit zijn!

 10. Ontzettend leuk shirt voor om te laten weten dat er gezinsuitbreiding aan zit te komen 🙂
  Het shirt voor jongetjes graag… in de maat die het dichts bij maat 92 zit!

 11. Ik verwacht binnenkort een klein wondertje en zo’n shirtje zou echt een heel leuke aankondiging richting opa en oma zijn! Ik heb mijn voornaam dan ook maar even een beetje gewijzigd, mocht toevallig een bekende dit berichtje lezen!
  Mocht ik een shirtje winnen, dan graag voor mijn zoontje in mt 3-4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.