Het mooie weer is weer begonnen en dat betekent dat iedereen vaker buiten is. Heb jij een tuin en hier ook een tuintafel in staan? Dan is het wel fijn als je tafel de zomer overleefd natuurlijk. Een ongelukje met eten en drinken knoeien is zo gebeurd. Sommige vlekken krijg je amper uit de tafel als je bijvoorbeeld onbewerkt hout of lichte kleuren kunststof hebt. Daarom is het verstandig dat je een buitentafelkleed op tafel legt. Hiermee voorkom je dat er vlekken en/of beschadigingen in de tafel komen. Bij de webshop hiptafelzeil.nl vind je een groot assortiment aan tafelzeilen en buitentafelkleden. Hiermee kun je niet alleen de tuintafel maar ook de eettafel voorzien van bescherming.

Leuke activiteiten voor de zomer in de tuin

Ben je van plan een spelletjes middag in de tuin te houden? Wij zetten een aantal leuke buitenspellen op een rij:

  • Kubb: misschien ken je het spel al wel, Kubb. Het spel is er in twee varianten. Eentje met nummers welke omgegooid moeten worden waar je punten voor krijgt. De andere versie is met ridders. De ridders moeten bij je tegenstander zo snel mogelijk om zijn. Doe je dit als eerste? Dan heb je namelijk gewonnen!
  • Levensgroot mens erger je niet: wil je zelf een spel maken? Dan is een levensgroot mens erger je niet spel leuk om te doen! Leg hoepels neer als baan voor het ‘bord’. Een grote dobbelsteen en 4 paaltjes per persoon. Nu kun je het spel spelen net zoals je zou doen in het klein.
  • Twister: een van de meest bekende buitenspellen is toch wel twister. Je kent het vast wel, het spel met grote gekleurde rondjes. Eén persoon draait aan de wijzer van een bord. Hieruit zal komen wat de zet wordt van degene die aan de beurt is. De meest gekke posities neem je aan met dit spel. De persoon die als eerste omvalt is af. Ben je heel creatief? Maak dan je eigen twister spel met behulp van tafelzeil. Zo kun je gemakkelijk je eigen draai aan het spel geven.
  • Ringwerpen: voor dit spel heb je niet veel nodig. Een aantal paaltjes en ringen die je hierover heen gooit. Degen die de meeste ringen raak heeft gegooid wint!
  • Blik gooien: nog een super simpel maar o zo leuk spel, blik gooien. Voor dit spel heb je een aantal blikken en kleine zandzakjes nodig. Met deze zandzakjes probeer je zoveel mogelijk blikken om te gooien. Degene die de meeste blikken omgegooid heeft wint.
  • Badminton: een activiteit die op vele campings nog steeds veel gespeeld wordt, badminton. Badminton is super simpel om te spelen. Houd zo lang mogelijk de shuttle in de lucht door naar elkaar over te slaan met je racket.

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.