Veiligheid is een topprioriteit, zeker als het gaat om een badkamer waar ook kinderen badderen. Het risico op uitglijden op natte oppervlakken is altijd aanwezig, dus antislipvloeren of matten zijn een must. Daarnaast wil je natuurlijk wel dat het er allemaal ook een beetje netjes uitziet. De baden van Sanexo bieden niet alleen comfort en veiligheid, maar ook stijl. Sanexo begrijpt namelijk dat veiligheid hand in hand gaat met gemak en luxe. Daarom vind je in hun assortiment producten die eenvoudig te reinigen zijn, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten. Een vrijstaand bad bij Sanexo uitkiezen is dus zeker een goed idee als je voor kwaliteit wilt gaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanexo Sanitairwinkel (@sanexo_nl)

Stijl ontmoet functionaliteit

Wanneer je jouw badkamer inricht, wil je dat deze er niet alleen goed uitziet, maar ook functioneel is. Bij Sanexo vind je een keur aan moderne designs die jouw ruimte zowel elegantie als efficiëntie geven. Van strakke lijnen tot organische vormen, de stijlopties zijn eindeloos en passen bij elke persoonlijke smaak. Maar wat maakt een design echt functioneel? Slimme opbergoplossingen! Niemand houdt van rommel, en Sanexo biedt innovatieve opbergideeën die helpen om alles netjes op zijn plaats te houden.

Waterbesparende technologieën voor een duurzaam thuis

Sinds milieubewuster leven een belangrijk ding is geworden voor de meeste mensen, is het ook belangrijk om in de badkamer duurzame keuzes te maken. Waterbesparende technologieën zijn daarbij geen luxe meer, maar meer een noodzaak. Innovatieve kranen met waterbesparingstechnologie helpen je om minder water te gebruiken zonder in te leveren op comfort of prestaties. Eco-vriendelijke douchekoppen zorgen voor een volle straal terwijl ze water besparen. Dit soort kleine veranderingen in je badkamer kunnen een grote impact hebben op zowel je waterrekening als het milieu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanexo Sanitairwinkel (@sanexo_nl)

Eenvoudige stappen om je badkamer te transformeren

Het lijkt misschien een enorme taak om je badkamer te transformeren, maar met een paar eenvoudige stappen kun je al grote veranderingen zien. Begin met het vervangen van oude kranen of voeg wat nieuwe accessoires toe voor een frisse look. Kijk ook eens of de handdoekrekken en zeepdispensers aan vervanging toe zijn als je toch bezig bent. Enne…die tandenborstelbeker, hoe is het daar eigenlijk mee gesteld? Oh en dan nog iets: een nieuwe toiletbril, ook geen overbodige luxe!

Afbeelding: Shutterstock.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.