bs1Jeetje, wat vliegt de tijd! Als ik zo naar al die kleine slofjes kijk en dan vervolgens naar de schoenen van mijn zoon..het is écht omgevlogen! Hij zit namelijk alweer in maatje 32! Niet te geloven toch! Waar zijn die schattige kleine baby-voetjes gebleven! Toch, verliefd als ik ben op schattige baby-dingen, wil ik dit blogje wijden aan Baby-slofje.nl!

Het is belangrijk ervoor te zorgen dat je kleintje altijd lekkere warme voetjes heeft. Waarschijnlijk herken je het zelf ook wel: koude voeten….en je hebt het meteen helemaal koud! Nou heb je dus van die lekkere warme sokjes voor baby’s, maarja…de blijven nooit aan (tenminste, die kleine jongen van mij presteerde het altijd om ze uit te trekken). Bij Baby-slofje.nl heb je een ruime keus aan mooie, stijlvolle slofjes van goede kwaliteit! De slofjes hebben een antislipzool, dus ook de eerste stapjes kunnen met gemak worden gezet! Je vindt vast iets wat bij jouw kleintje (en natuurlijk bij jou) past!

Niet alleen voor slofjes kun je terecht bij Baby-slofje.nl, maar ook bijvoorbeeld voor knuffels, speelgoed en kleding! Je moet zelf maar eens een kijkje gaan nemen!

Op zoek voor iemand anders, maar kan/wil je niet kiezen? Je kunt altijd nog een cadeaubon geven!

Als lezer van KiDDoWz betaal je geen verzendkosten (binnen Europa) als je iets besteld bij Baby-slofje.nl!
Vul de volgende kortingscode in: KiDDoWz
Deze code is geldig tot 30-09-2014

slofje1slofje2slofje3

(Visited 47 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.