Hoera, je wordt mama! Een klein wondertje is op komst en dat brengt een hoop verandering met zich mee. In dit artikel noemen wij 6 musthaves om het leven met de kleine een stukje makkelijker en leuker te maken. Goede voorbereiding is het halve werk en daar helpen wij je graag een handje bij.

Slaapnestje

Met een slaapnestje creëer je met een handomdraai een knus en comfortabel plekje voor je baby. Overal mee naar toe te nemen én altijd een vertrouwd bedje voor je kind.

Een draagzak

Een draagzak biedt je kindje een veilig en geborgen gevoel, terwijl jij zelf je handen vrij hebt. Wel is het belangrijk dat je kindje in een goede houding in de draagzak zit, anders kan dit zijn/haar groei verstoren. Met de ergonomische draagdoeken- en zakken van ByKay zit je altijd safe.

Anti-striae crème

Tijdens de zwangerschap is striaevorming een veelvoorkomend verschijnsel. Door je regelmatig in te smeren met een speciale anti-striae crème of olie kun je zwangerschapssstriemen voorkomen. Een fijne vind je bij JOONE Paris, die een anti-striae olie met 99% biologisch gecertificeerde ingrediënten aanbiedt. In de olie zit muskusroos, dat een herstellend effect op de huid heeft.

Wipstoeltje

Een wipstoeltje is een heerlijk plekje voor je baby om te spelen of uit te rusten. Het reageert op de beweging van de baby. Zodra de baby met zijn armpjes of beentjes beweegt ontstaat er een natuurlijke schommel, ultiem vermaak. Dit geeft jou de kans om andere dingen te doen. Een wipstoeltje is niet zwaar, wat betekent dat je het overal mee naar toe nemen of neerzetten.

Broekjes met voetjes

Een baby met twee sokjes aan? Dat is vaak van korte duur. Broekjes waar al sokjes aan vast zitten zijn een perfecte uitkomst. Nooit meer sokjes die kwijt of voetjes die koud zijn!

Vriesverse hapjes

Je kunt je nog zo voorstellen élke dag verse hapjes voor je kindje te maken, maar in de praktijk is dit vaak lastig. Gelukkig zijn er nu ook kant-en-klare verse alternatieven, zoals de babyvoeding van Mama Deli.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.