Sophie de giraf viert haar 60e verjaardag op een wel heel bijzondere manier: met het uitbrengen van een limited edtion Sophie in een gloednieuwe kleur en design. Fans uit de hele wereld mochten eerder dit jaar een eigen Sophie ontwerpen. Uit de vele inzendingen werd uiteindelijk ‘Sophie by Me’ gekozen: een Sophie de giraf met de bekende giraffevormen, maar waarbij haar vertrouwde donkerbruine vlekken zijn vervangen door een zachtbruine opdruk met een lieve tekst, hartjes en het getal ‘60’. De speciale Sophie by Me jubileumversie is in Nederland in een beperkte oplage verkrijgbaar.

Sinds de allereerste Sophie de giraf 60 jaar geleden het licht zag, heeft dit populaire girafje wereldwijd al zo’n 70 miljoen kinderen getroost bij doorkomende tandjes. En nog steeds wordt het babybijtspeeltje op precies dezelfde wijze in Frankrijk gemaakt. Natuurlijk is ook Sophie by Me gemaakt van 100% natuurrubber en wordt haar speciale jubileumdesign aangebracht met eetbare verf.

Vijf zintuigen stimuleren

Al sinds de geboorte van Sophie de giraf, op 25 mei 1961, wordt dit razend populaire girafje nog steeds op dezelfde traditionele wijze vervaardigd.

Uitgangspunt was een volledig veilig en natuurlijk speeltje dat alle zintuigen van een baby zou prikkelen. De keuze viel op een girafje, vanwege de lange benen en nek, waardoor een kleintje haar makkelijk zou kunnen voelen en pakken. Het natuurrubber materiaal stimuleert niet alleen reuk, maar nodigt ook uit om erop te sabbelen en in te bijten. De

vlekken stimuleren zicht, terwijl het vrolijke piepje het gehoor prikkelt. Kortom, gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de heveaboom mag Sophie zich al ruim 60 jaar de meest veilige en natuurlijke troost noemen bij doorkomende tandjes. Kijk ook op www.kleinegiraf.nl

99 thoughts on “Sophie de giraf viert 60e verjaardag met Limited Edition ‘Sophie by Me’

 1. Wat geweldig leuk! Onze oudste heeft “een Sophie” gehad toen ze baby was en daar erg veel plezier aan beleefd!🤗
  Ze is inmiddels bijna 11, maar het zou super leuk zijn als onze baby die nu onderweg is ook een Sophie zou hebben om mee te spelen..❤️🥰

 2. Zelf ook gehad bij ons eerste kindje en daar heeft ze heel veel aan gehad! Het zou leuk zijn om ook mijn vriendinnen met een baby on the way hiermee te kunnen verassen!

 3. Ik kreeg bij mijn geboorte de eerste versie van Sophie de giraf.
  Onze dochter kreeg er ook een bij haar geboorte en nu ze zelf net moeder is geworden van een dochtertje zou het heel leuk zijn om de derde generatie te kunnen verrassen met het jubileum exemplaar van Sophie de giraf.

 4. Oh deze zou geweldig zijn voor mijn zoontje van bijna 10 maanden, hij bijt echt overal op en ik wilde deze eigenlijk voor sinterklaas vragen, maar hem eerder winnen zou heel fijn zijn.

 5. Ik doe graag mee voor Novi Sophie. Zelf ben ik dit jaar 60 geworden dus Sophie voor mijn kleindochter met onze leeftijd erop. Superleuk

 6. Met twee kindjes in huis hebben we nog steeds geen Sofie spulletjes in huis, oeps! Dat mag natuurlijk snel veranderen dus we doen graag mee met deze actie!

 7. Oh zo graag voor mijn zoontje, ik was Sophie kwijt. Toen had de gastouder hem gevonden, mee genomen naar de dierentuin en nu is Sophie daar bij haar Giraffenvriendjes gebleven 🙁
  Nu dus geen Sophie meer

 8. Ja leuk, ik doe graag mee voor mijn nichtje! Ik heb haar al een paar leuke Sophie de giraf cadeautjes gegeven. Laatst de Touch & Play Music interactieve knuffel, een groot succes!

 9. Heel graag doe ik mee voor mijn kleindochter Sophie.
  Deze Giraf vindt ze vast heel grappig om te krijgen van oma.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje voor haar.

 10. Ooe altijd al willen hebben voor mijn dochter maar gaat nu door naar dochtertje van vriendin. Zou ‘m bijna zelf willen houden zó leuk!

 11. Ik doe graag mee voor mijn tantezegger Nikki, die helemaal gek is van Sophie de giraf. Momenteel komen de tandjes er door dus Sophie de giraf komt goed van pas.
  Het is zo leuk om te zien hoe rustig ze wordt als de Sophie vast houdt.

 12. In december verwachten we opnieuw een wondertje. Als hij/ zij op grote zus lijkt dan zijn ze gek op overal op kauwen en vooral op sophie. Die van Gaby heeft het niet overleefd, dus deze limited edition zou dan geweldig zijn! 🙂

 13. net een zoontje van 3 maanden oud, nu begint hij met dingen vastgrijpen dus een sophie de giraf zou super leuk zijn. Mn andere 2 kinderen hadden er ieder ook 1… zo leuk

 14. Al 60 jaar een troost. Een icoon. Voor Sophia die haar heel graag heeft. Dat is mijn nichtje, en kleinste grote vriendin.

 15. wat een super leuke actie! onze dochter heeft van de ´normale´ sophie veel plezier gehad, en nu we sinds kort weten dat we weer zwanger zijn zou deze erg leuk zijn voor haar broertje of zusje. we hopen op een onbezorgde zwangerschap na eerder dit jaar een miskraam te hebben gehad

 16. Dit is toch een super lief en schattig cadeautje voor Jenthe? Ze moet nog geboren worden, maar ik weet zeker dat ze dit leuk vindt.

 17. Ah, super leuk voor in het 10-dagen pakket voor mijn schoonzusje en broertje <3. Die verwachten onverwacht hun 3e kindje. Ik doe graag mee!

 18. Een week geleden gehoort dat mijn zusje haar eerste kindje verwacht 😀 Wat een vreugde want ze wil al 9 jaar moeder worden!!! Zou haar graag verrassen met deze speciale Sophie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.