twee1Een tweeling, dat brengt dubbelgeluk. Een lange tijd hebben de twee kleintjes samen doorgebracht en wat zal het dus fijn zijn als ze na de geboorte ook heerlijk samen met elkaar door kunnen brengen. Elkaars warmte voelen, geluidjes en ademhaling horen en lichaamsgeur ruiken. Dit alles kan op een hele veilige manier.

In de tweelingwieg ligt de tweeling samen in één bed, maar wel allebei op een eigen matras. Doordat ze in één bedje liggen, horen ze elkaars ademhaling en geluidjes, voelen ze elkaars lichaamswarmte en ruiken ze elkaars lichaamsgeur. Een betere start kan je niet hebben samen, lijkt mij.

twee2Het fijne van Dubbelgeluk Tweelingwiegen is dat je er een wieg kan kopen, maar ook kan huren!

Het huren van een tweelingwieg bij Dubbelgeluk Tweelingwiegen kost 11,50 euro per week.

De minimale huurperiode is 14 weken en er wordt van tevoren afgesproken voor hoeveel weken deze verhuurd wordt. Uiteraard is het, in overleg, veelal mogelijk om de tweelingwieg langer te huren mocht dit later toch gewenst zijn. Voor het reserveren van de tweelingwieg dient er een borgsom betaald te worden van 100 euro.

Er volgt altijd een factuur na de huurperiode van 14 weken. Mocht je de tweelingwieg langer willen huren dan deze periode dan zal er iedere maand volgend op deze 14 weken, een nieuwe factuur gemaakt worden.

2x Comtex koudschuim wiegmatras 80×40 cm
2x Airgosafe matrastopper
4x Airgosafe hoeslaken
2x Katoenen deken
2x Overtrekje (zowel de voor als achterkant is te gebruiken, deze hebben verschillende patronen en kleuren) voor katoenen deken
1x Hemel met piekstok (eventueel aangevuld met hangertje in kleur)

Verdtwee3er kan je zelf kiezen uit verschillende varianten bekleding. De tweelingwieg wordt trouwens geleverd in een handige transportkoffer en is makkelijk zelf in elkaar te zetten.

Veiligheid
Veiligheid staat natuurlijk voorop. Een dubbele tweelingwieg voldoet dan ook aan de Europese NEN-EN 1130 veiligheidsnormen. Je tweeling slaapt dus lekker, vertrouwd én veilig bij elkaar!

Ook zijn de Dubbelgeluk Tweelingwiegen vervaardigd van duurzame en kwalitatief goede materialen én voorzien van een dubbele bodem. Meer comfort en meer veiligheid dus.

Buiten dat allemaal zijn het gewoon enorm schattige wiegjes. Mocht je een tweeling verwachten, dan wil je dit toch absoluut hebben staan in het kinderkamertje? Of naast je eigen bed (handig met de nachtvoedingen)!

twee4KORTING!
Met kortingscode knuffelactie krijg je  10% korting op 1 olifantenknuffel of 1 giraffenknuffel! Leuk om te geven als kraamcadeau!!!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.