fatmoose_logoOp de website van Fatmoose kijk je je ogen uit. Er zijn ontzettend gave speeltoestellen waarbij de kinderen zich heerlijk uit kunnen leven. De speeltoestellen hebben meerdere opbouwmogelijkheden waardoor je op maat kunt bouwen in de tuin. Ook zijn er accessoires en andere schommelzitjes te koop zodat je de creaties gepast kunt maken op de wensen (van je kind). Zowel de jonge alsook de oudere kinderen zullen zich kostelijk amuseren. 

Neem nu de BananaBeach Big XXL met schommel bananabeach_spielturm_fm_1uit de categorie speeltoestellen. Dit speeltoestel is voorzien van o.a. een klimwand (recht en schuin), een geïntegreerde XXL zandbak en glijbaan. Maar ook met extra speelplezier zoals een racestuur, verrekijker en klimtouw. Bovendien wordt het speeltoestel geleverd met een schommelaanbouw en Fatmoose ClassicRider schommelzitje incl. verstelbare touwen (met bevestigingsmateriaal). En is er de mogelijkheid tot een tweede schommel. Op de website van Fatmoose is er volop keuze in het assortiment schommels. Uiteraard zit er aan zo’n uitgebreid speeltoestel een prijskaartje, mocht je nu graag een speeltoestel willen maar niet de financiën er voor hebben of niet de ruimte dan is er genoeg keuze tussen kleinere en goedkopere speeltoestellen. En zoals eerder gezegd kunnen de speeltoestellen op maat gemaakt worden.
collage-2015-08-02Wij mochten van Fatmoose de SandSeat Zandbak met klapdeksel 110x125cm testen. Met de intussen al 2 weken durende zomervakantie is dat geen moeilijke opgave. Manlief wordt aan het werk gezet op zijn eerste vrije dag en de kinderen dartelen om hem heen en vragen om de minuut of het al bijna klaar is. De zandbak is eenvoudig met de gebruikshandleiding in elkaar te zetten. Eigenlijk kan er niks fout gaan als je de papieren in de gaten houdt. Met een meetlat kun je uitmeten waar elke plank bevestigd dient te worden zodat de planken egaal verdeeld zijn over het houtwerk.
Prachtig aan het concept van deze zandbak is de klepdeksel die te veranderen is in een zitbankje voor kinderen. Maar ook een volwassene (niet te zwaar) kan er smartfoil_sandschutzfolie_fm_1op zitten. Dit maakt het spelen nog leuker.
Met het antiworteldoek maak je de zandbak beschermd tegen ongedierte en plantengroei. Dit worteldoek moet je er wel apart bij bestellen maar is zeker de moeite waard. Met een nietpistool kun je eenvoudig aan de binnenkant van de zandbak het worteldoek vast maken. Eenmaal bevestigd kan het zand erin en is uren speelplezier geen probleem meer. Uitgespeeld? Klip dicht en de schoenen of voeten even uitkloppen.

Product: Zandbak SandSeat met klapdeksel, die omgebouwd kan worden tot zitbank
Materiaal: Geïmpregneerd hout 
Afmetingen: Buitenmaat incl. zitrand info_garantie_fm_nlL110 x B125 x H20 cm 
Zitbank: Planken 18 x 90 mm
Rugsteunen: Planken 18 x 90 mm
Benodigd zand bij halve vulling: 0,14m³/ 220kg
Leveringsomvang: Incl. alle schroeven en scharnieren 
Kwaliteit en veiligheid getest 
Tip: Het zand in de zandbak regelmatig laten luchten en harken om algen- of schimmelvorming te voorkomen. Zorg ervoor dat dat vocht kan ontsnappen
Weerbestendig: Voor permanent buitengebruik

/Miranda Young

2 gedachten over “Fatmoose.nl: Sandseat zandbak met klapdeksel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.