toetSommige webshops spreken mij meteen aan als ik de naam ervan voorbij zie komen, zo ook BabyToet. Onze bolle hapsnoet Kian, soms ook wel bolle haptoet genoemd, maakt nog volop gebruik van slabbetjes en doekjes tijdens het drinken van de fles. Ik heb al eens eerder gezegd; slabbetjes kun je niet genoeg hebben met zo’n kleine hummel in huis.

Een beetje fashionable mag het er allemaal wel uitzien vind ik. Een saaie witte slab past niet helemaal bij mijn idee van er stoer uitzien. Nu gebruikt hij ze alleen nog maar voor tijdens het drinken, maar als de eerste tandjes zich straks aandienen, dan zal hij ze toch vaker gaan dragen. Een baby met kwijlvlekken op zijn/haar shirt is voor mij echt een hele vette no-go!

bandanaOmdat de meeste outfits van Kian zwart/wit, grijs of donkerblauw zijn, koos ik voor een set van 3 bandanaslabbetjes in de “kleuren” zwart/wit, zwart en grijs. Ik ben dus heel dicht bij mijzelf en mijn smaak gebleven. De slabbetjes zijn verstelbaar in 2 maten door middel van handige drukknoopjes. Dit houdt dus in, dat ze voorlopig nog te gebruiken zijn, wat ook precies mijn bedoeling is. De slabbetjes zijn gemaakt van zachte stof, zijn stoer om te zien en zijn heel gemakkelijk te wassen.

Je kunt bij BabyToet o.a. ook terecht voor sokjes, mutsjes en tasjes. Eigenlijk moet je gewoon eventjes zelf een kijkje nemen, veel plezier!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.