blue2Studio Bluebird presenteert een nieuwe lijn muurstickers: Diamond Animals. Haal de natuur in huis met deze collectie, bestaande uit allerlei diersoorten. Van een giraf tot poes en van een papegaai tot neushoorn. Door het speciale 3d-effect lijken de dieren echt de kamer in te komen. Leuk voor de kinderkamer, maar door de  stoere grafische vormgeving is de Diamond Animals-lijn ook heel geschikt voor tienerkamers of als eyecatcher boven de bank en op kantoor. 

Beestenboel  De lijn Diamond Animals maakt van iedere kamer een gezellige beestenboel. Met keuze uit twintig verschillende soorten dieren, in twee maten, die door het bijzondere ontwerp wel wat weg hebben van een diamant. De collectie bestaat uit stoere koppen, zoals een krachtige leeuw of arend. Zijn deze beesten nét iets te eng? Studio Bluebird heeft ook lieve diertjes, denk aan een schattig hondje of hert. Extra leuk: sommige stickers bestaan uit losse stukken en kunnen kinderen als een puzzel op de muur plakken.

blue1Studio Bluebird  Een glimlach op het gezicht van jong én oud toveren. Dat doen de muurstickers van Studio Bluebird. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren verschillende collecties gecreëerd, met dieren en planten in de hoofdrol. De stickers, gemaakt van hoogwaardig vinyl en milieuvriendelijke verf, zijn op iedere ondergrond te gebruiken. Geen gedoe meer met behang of muurschilderingen. Met een muursticker van Studio Bluebird is er snel en simpel een groots resultaat.

Kijk voor meer informatie op www.studiobluebird.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.