musjeIk ben zo blij dat ik mama ben van 2 gozertjes! Op de een of andere manier kan ik me geen voorstelling maken, hoe het zou zijn als ik een dochter zou hebben. Een echte jongens-mama, dat ben ik! Tegenwoordig is er zoveel meer leuks te vinden voor kleine mannetjes, dat was 7 jaar geleden, toen Dante klein was, echt wel anders. Nu is er zoveel keus; bijvoorbeeld in de shop van Musje Amsterdam!

hipventjeMusje is een nieuw merk voor cadeautjes van babyspullen. Alle producten zijn handgemaakt en hiermee uniek.  Niet te popperig, maar stoer, zwart-wit, met een knipoog en een liefdevol gebaar. Musje hecht veel waarde aan verantwoorde en eerlijke productie.  Daarom werken ze samen met een sociaal naaiatelier, waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (door een lichamelijke of psychische beperking) leer- en werkervaring opdoen. Voor de voldoening om te kunnen werken en leren, maar ook als voorbereiding op een reguliere plek op de arbeidsmarkt.

Een merk naar mijn hart, zeker omdat zwart-wit helemaal mijn ding is! Ik vind het echt heel stoer staan bij kleine kindjes en zeker bij die van mij. Ik hoop altijd maar dat allebei mijn jongens later tegen me zullen zeggen: “Mam, je hebt ons er altijd stoer bij laten lopen”.

Musje is ontstaan na een vergeefse zoektocht naar een origineel kraamcadeautje. Moeder Sjan en dochter Merel zochten iets met een liefdevol gebaar, maar ook iets cools; een cadeautje waar je zelf ook de blits mee kunt maken. Lastig te vinden, vonden zij. Uiteindelijk zijn ze zelf het atelier in gegaan en na wat zoeken en proberen ontstonden de eerste Musjes.

20160313_08013822.jpg.jpegIk kwam bij Musje de stoerste slab ever tegen voor mijn hippe ventje! Dit 100% katoenen slabbetje, met brillen én een vlinderstrik maakte mij in 1x verliefd!  De achterkant van het slabbetje bestaat uit witte badstof en is dus extra absorberend. Door het zwart-witte bandje is het slabbetje passend te maken voor ieder kind of baby. Er zijn trouwens nog meer soorten verkrijgbaar! Leuk weetje: Kian ging de dag dat hij deze slab om kreeg voor het eerst bewust lachen!

Afmetingen: ca. 25cm hoog en 19cm breed
Wasvoorschriften: wassen op max. 0•

Mooie service van Musje: Wil je een gekocht cadeau direct laten versturen naar degene voor wie het is? Dat kan! Laat weten waar ze het cadeautje naartoe kunnen versturen en welke tekst er op het kaartje moet komen staan (graag vermelden bij ‘opmerkingen’).

Neem snel een kijkje op: http://musje-amsterdam.nl

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.