Nooit meer gebrek aan luiers en babydoekjes met de “HEMA-babybox“. Een box met duurzame luiers en babydoekjes, die thuisbezorgd wordt wanneer jij wil. De box is een eerste proef op productabonnementen bij HEMA en speelt in op de behoeften van drukke ouders. Door de producten als abonnement aan te bieden, hoeven jonge ouders niet meer na te denken over de aankoop van luiers en doekjes voor hun kroost. Een abonnement op de babybox is verkrijgbaar vanaf 42 euro per maand en is altijd opzegbaar. De luiers zijn verkrijgbaar van maat 1 t/m 6.

Flexibel abonnement

De babybox biedt een voorraad aan luiers en billendoekjes, genoeg voor één maand. Het is een flexibel abonnement, je bepaalt namelijk zelf waar en wanneer je het wil laten bezorgen. Heb je in een maand nog voldoende voorraad, dan kan je je abonnement eenvoudig pauzeren. Bovendien is het abonnement altijd opzegbaar.

‘’Bij HEMA zijn we continue in gesprek met onze klanten om beter op hun behoeften in te spelen.”, aldus Fabeel Butt, Innovatie Manager HEMA. ‘’Zo kwam uit ons onderzoek onder aankomende en jonge ouders naar voren dat ze op zoek zijn naar gemak voor een vaste prijs per maand. Op basis daarvan besloten wij een box te ontwikkelen die iedere maand deze producten bij ouders thuisbezorgd. Op deze manier houden ze waardevolle tijd over om met hun jonge gezin te besteden.”

De babybox is een eerste proef op productabonnementen bij HEMA. Een selecte groep klanten kunnen zich vanaf nu inschrijven om de babybox te gaan proberen. Ook is er online een proefbox te bestellen, hierin vind je een pak luiers en een pakje babywipes om uit te proberen. De proefbox kost 10 euro.

De algemene voorwaarden kun je hier lezen alvorens je besluit om te bestellen.

Hoe vaak ontvang je de babybox?

Je kan zelf aangeven hoe vaak je een babybox wilt ontvangen, elke 4, 6 of 7 weken. Je geeft de frequentie van levering aan wanneer je voor het eerst een box bestelt. Je kan de frequentie van je levering op elk gewenst moment in je account aanpassen.

Duurzaamheid

HEMA werkt continue aan de verduurzaming van haar assortiment, daarom hebben we voor de babybox gekozen voor een zo duurzaam mogelijk aanbod van luiers en doekjes. De luiers bestaan voor meer dan 50% uit duurzame materialen, hierdoor wordt er 20% bespaard aan CO2-uitstoot. Naast de luier zitten er ook babydoekjes in de box. Deze bestaan voor 99,4% uit water en een beetje viscose, en de doekjes bevatten geen plastic, alcohol, parfum of lotion. Geschikt voor alle huidtypes, van een normale tot een gevoelige babyhuid. Beter voor jouw baby en het milieu.

De box is alleen online beschikbaar en je kunt hem hier bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.