fles1Okay, ik heb nog lang niet alles voor de baby! Ik ben nu ook ‘pas’ 15 weken zwanger. Toch zijn er wel een aantal dingen die ik al heb staan/liggen. Ik ontving een mooie flessenset van HopeMade. Leuk én handig voor op de babykamer (in wording).

De dames achter HopeMade werken met als doel om werkgelegenheid te creëren in armoedegebieden. Een heel goed doel dus! Want helaas is het nog niet overal ter wereld “gewoon” om een baan te hebben en daarmee je brood (op een goed en veilige manier) te kunnen verdienen.

In de flesjes kun je je favoriete verzorgingsproducten doen. Zo heb je niet van dat ene dure merk lotion staan en van het huismerk de shampoo. Het is gewoon een mooie set, die perfect bij elkaar past (en eigenlijk ook gewoon in elke babykamer). Deze set bestaat uit 5 flesjes, in rustige grijstinten.

wpid-20150801_201329.jpgOver een paar weken komt de babykamer en ik kan echt niet wachten om deze leuke flesjes op de commode te zetten! Ook handig voor papa dat er op staat, wat er precies in het flesje zit!

De flessen worden gemaakt van Polyethyleentereftalaat (PET) wat een thermoplastische polyester is en ook volledig recyclebaar.

Bij HopeMade hebben ze voor het produceren gekozen, voor een fabriek in West Europa. Dit omdat ze dan zeker weten dat de arbeidsomstandigheden van het personeel oké zijn en dat de regelgeving betreft milieu ook na wordt geleefd. Én hoe korter de afstand om te vervoeren, des te minder belastend voor het milieu!

Voor de afwerking van deze flessen wordt veelal samengewerkt met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt, onder begeleiding van een vast, ervaren team.

Bestellen? Klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.