st3Uiteraard zijn we bezig om de baby-uitzet bij elkaar te krijgen. Volgende week zitten we alweer op de 20 weken, dus de eerste helft van de zwangerschap zit er bijna op. Toen mijn grote jongen, nog een klein mannetje was, heb ik eigenlijk nooit gebruik gemaakt van een draagzak. Zonde eigenlijk, want naast dat het erg handig is, is het ook wel fijn om je baby zo lekker dicht bij je te dragen. Ik kwam een draagzak tegen waar ik meteen verliefd op geworden ben: Stokke® MyCarrier™ Cool!

De Stokke® MyCarrier™ Cool is een ademende draagzak waarmee warmte en transpiratie verdwijnen en op deze manier beide lichamen aangenaam koel blijven. Ideaal voor degenen die onder zomerse omstandigheden een baby op hun rug of buik willen dragen. De draagzak heeft een optimale luchtventilatie en voert snel vocht af. Je baby en jij blijven op deze manier aangenaam koel. Voor de baby is de “Happy Hips”-positie, de brede zit waarbij de rug, billen en bovenbenen worden ondersteund, van wezenlijk belang. En voor de ouders zijn de ergonomisch ontworpen tailleband, het basisframe en de schouderbanden uitermate comfortabel waardoor de rug niet wordt overbelast.

st2Natuurlijk is de baby er nog niet, maar dat wil niet zeggen dat vriendlief en ik hem nog niet omgedaan hebben natuurlijk! De Stokke® MyCarrier™ Cool is gemaakt van stevig materiaal, wat je meteen een veilig gevoel geeft. Hij is zo gemaakt, dat je hem ook als je in je eentje bent op een handige manier vast kunt maken. Met één hand kun je namelijk alles vastklikken en aantrekken!

Je kunt de Stokke® MyCarrier™ Cool dus zowel op de buik als op de rug dragen.st1 Op je buik kun je je kindje zelfs op twee manieren dragen, naar je toe kijkend en van je af kijkend. Als je e kindje op je rug draagt of op je buik naar je toe, dan zit je kindje helemaal ergonomisch! Als je je kindje op de buik draagt met het gezicht van je af, dan is dit helaas niet het geval. Het hoofdje wordt dan minder goed ondersteund, dus deze positie is niet zo geschikt voor hele jonge kindjes.

Wij kunnen niet wachten tot we op stap kunnen met onze kleine man!

Bestellen kan hier!

One thought on “Stokke® MyCarrier™ Cool

  1. Hebben ze het ontwerp aangepast dan? Want de knietjes zaten namelijk in deze draagzak lager dan de heupjes wat niet ergonomisch is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.