Onze Dochter is geboren op 1 maart 2014. Al vanaf dag 1 glimlacht ze. Nu hoor ik jullie denken: jaaahaaa, baby’s lachen niet de eerste vijf weken. En dat weet ik: ik ben niet die tb-draagdoekmoeder die haar kind onmogelijk bijzondere talenten toedicht. Dochter heeft gewoon een blij hoofd. En vanaf dag 1: als ze in slaap valt, dan nestelt ze zich even goed in bed/op schoot/waardanook en valt met een glimlach op haar gezichtje in slaap. Zoeter wordt het niet. Al snel werd ze door verschillende mensen dus een ‘tevreden dotje’ genoemd.

Ik heb mazzel. Dat realiseer ik me maar al te goed. Baby is blij, relaxed en rustig. Ze vindt het allemaal wel prima. Keihard krijsen op de commode terwijl we haar verschonen, komt dus ook niet voor. Dochter is een tevreden baby.
Maar ook tevreden baby’s willen wel eens verwend worden. Net als de iets minder tevreden baby’s. En dan kom je al snel op de webshop van Tevreden Baby.nl uit. Heerlijke producten om ouder en kind tevreden te stellen.

Zo hebben ze een uitgebreide selectie draagdoeken, die zeer betaalbaar zijn. Draagdoeken zijn fantastisch: negen maanden lang heeft je kindje immers veilig en warm in je buik gezeten. Dat gevoel vergeten jij en je baby nooit meer. Met een babydraagdoek, ringsling, BB-sling of draagzak kun je je baby ook na de geboorte veilig dichtbij je dragen. Zo hoort je kindje je stem en voelt hij je hartslag.

Knuffelpopjestb2
Ik draag mijn Dochter bijna nooit in een draagdoek of –zak. Niet omdat ik niet wil, maar simpelweg omdat ik het knopen nooit onder de knie gekregen heb. Maar waar mijn baby héél tevreden van wordt, zijn haar twee tuttels. Die liggen standaard in haar bedje en als zij naar bed gaat, kroelt ze er even lekker mee door ze over haar gezichtje te wrijven. We hebben alvast wat extra gekocht, voor het grote kwijtraak-paniek-moment. Bij Tevreden Baby.nl hebben ze énige tuttels/ knuffelpopjes. Met een grote ster op de buik in leuke kleuren.

tb1tb3In slaap wiegen
Als ik ooit nog een baby krijg, zie ik zomaar kansen voor een Hammock. Ik zie het helemaal voor me: zo’n frummeltje schommelend in zijn of haar wiegje. Genoeglijk in slaap sukkelend, net zoals hij in de buik in slaap gewiegd werd. Bij Tevreden Baby hebben ze Hammocks in allerlei soorten en maten. En de prijzen vallen me reuze mee!
Al met al een prima winkel, ook al is jouw baby de meest tevreden baby ooit. Een kijkje nemen is altijd de moeite waard.

/Marlies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.